Life

Drama unui bărbat cu 6 copii, dezvăluită la Acces Direct. Vicențiu riscă să rămână fără casă

Drama unui bărbat cu 6 copii a fost dezvăluită la Acces Direct. Vicențiu și familia lui riscă să rămână fără casă după ce li s-a dat un ultimatum să părăsească apartamentul.
01.09.2022 | 22:27
Drama unui barbat cu 6 copii dezvaluita la Acces Direct Vicentiu risca sa ramana fara casa
Drama unui bărbat cu 6 copii, dezvăluită la Acces Direct. Sursa foto: Capturi Antena Stars/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un bărbat și familia sa riscă să rămână fără locuința primită moștenire de la mama acestuia, după cum a povestit la Acces Direct. Vicențiu este obligat să părăsească apartamentul chiar de verișorul său, care l-a asigurat că poate locui acolo.

Drama unui bărbat cu 6 copii, dezvăluită la Acces Direct

Vicențiu și-a prezentat cazul la Acces Direct. Bărbatul este obligat de verișorul său să părăsească apartamentul primit moștenire de la mama lui.

ADVERTISEMENT

Sora mamei lui Vicențiu a declarat că aceasta își dorește ca bărbatul să locuiască în continuare în casă.

Aceasta susține că sora ei este cea care a vândut apartamentul unui verișor atunci când era în viață, pe motiv că ar fi avut datorii. Vicențiu și familia lui locuiesc de câțiva ani în apartamentul cu pricina.

ADVERTISEMENT

Verișorul lui Vicențiu i-a dat acestuia maxim o săptămână să părăsească apartamentul. Bărbatul acolo locuiește alături de soție și de cei șase copii.

În plus, bărbatul susține că tatăl său i-a spus adevărul și că mama lui, cea care a locuit în casă mulți ani, nu este cea biologică.

ADVERTISEMENT

Vicențiu are cel mult o săptămână și jumătate la dispoziție să plece din apartament.

“Mi-a spus că am maximum o săptămână jumate să părăsesc apartamentul. Mă aștept în orice zi, și mâine, și poimâine.

Când am ajuns aici mi-a zis să stăm fără nicio grijă că apartamentul a fost a lui mama. Tata mi-a spus adevărul, mi-a spus că mama cu care am stat atâția ani în casă că nu este mama mea.

ADVERTISEMENT

Mi-a zis că s-a despărțit de mama de când eram mic, sora nu ar fi sora mea.”, a declarat Vicențiu la Acces Direct, potrivit spynews.ro.

Vicențiu nu înțelege de ce verișorul său îl dă afară

Vicențiu a mai spus că verișorul său era cel care plătea întreținerea apartamentului și nu înțelege de ce vrea ca acesta să părăsească locuința.

Verișorul lui Vicențiu i-a promis acestuia că poate rămâne în apartament indiferent de ce s-ar întâmpla. Tocmai de aceea, șocul a fost unul mare atunci când l-a dat afară din casă.

“De ce m-au adus aici și de ce au început să plângă? Asta nu înțeleg nici eu. Mi-au zis că indiferent dacă mai sunt cu soția, eu nu o să părăsesc apartamentul ăsta niciodată.

Nu înțeleg de ce m-a luat de acolo și dintr-o dată îmi spune să părăsesc.”, a mai spus Vicențiu în cadrul emisiunii prezentate de Mirela Vaida și Adrian Velea.

ADVERTISEMENT
Tags: