Life

Drama vieții unei îndrăgite cântărețe de muzică populară: fratele artistei a fost găsit mort, după ce a fost aruncat într-un râu

Suferința care i-a marcat existența unei cunoscute interprete de folclor. Unul dintre frați a fost ucis și aruncat în râu de un vecin.
18.11.2022 | 21:35
Drama vietii unei indragite cantarete de muzica populara fratele artistei a fost gasit mort dupa ce a fost aruncat intrun rau
Suferința care i-a marcat existența unei interprete de folclor. Unul dintre frați a fost ucis de un vecin. Sursa foto: Instagram / Pinterest. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Drama vieții unei îndrăgite cântărețe de muzică populară: fratele artistei a fost găsit mort, după ce a fost aruncat într-un râu de un vecin cu care ieșise la joacă. Cum a aflat familia vedetei despre tragedie și când a avut loc.

Suferința care i-a marcat existența unei interprete de folclor. Unul dintre frați a fost ucis de un vecin

Elisabeta Turcu a trăit toată viața cu o suferință enormă în suflet. Existența i-a fost marcată de moartea unuia dintre frații săi, care a plecat la Ceruri când interpreta de muzică populară avea numai 5 ani. S-a întâmplat în perioada sărbătorilor pascale.

ADVERTISEMENT

Inițial familia vedetei a crezut că este vorba de un înec, însă în cele din urmă avea să descopere tristul adevăr. Unul dintre vecinii lor l-a omorât pe fratele artistei, Tudor, trupul neînsuflețit fiind descoperit a doua zi de Paște.

„A fost o joacă de copii, consătenii mei jucau fotbal. Unul dintre ei a aruncat mingea în apă, iar acel băiat l-a luat cu o mână de picioare și cu una după cap și l-a aruncat în râul Argeș. Tudor a fost găsit după câteva zile în satul vecin.

ADVERTISEMENT

Eram mică, aveam 5 ani, eram la biserică cu mama și cineva a venit la noi și ne-a spus că l-a găsit, era a doua zi de Paște. Copilăria mea și a surorilor mele a fost marcată de această tragedie.

Mama a purtat doliu toată viața. Pentru noi, Paștele a fost mereu foarte trist. Au plâns ochii mei foarte mult. La priveghi, băiatul ăsta care l-a aruncat în Argeș a stat la căpătâiul lui”, a povestit Elisabeta Turcu, notează starpopular.ro.

ADVERTISEMENT

Elisabeta Turcu, o viață cu durere în suflet

Elisabeta Turcu a trăit o viață întreagă cu o mare durere în suflet. Vedeta a mai explicat că tatăl său a presimțit că nu a fost un simplu accident și în toamna aceluiași an a aflat adevărul.

Cel care-l omorâse pe fratele ei, un adolescent de 14 ani, a vrut să pună un copil cu tălpile pe foc. Acesta din urmă l-a amenințat că dezvăluie cine l-a ucis pe Tudor, informație auzită și de un verișor de-al vedetei.

ADVERTISEMENT

„Tatăl meu nu ne-a sădit în suflet răzbunarea, l-a iertat! Atunci le-a zis: »nu am nicio pretenție, copilul nu mai vine înapoi, dumneavoastră vă faceți legea”, a mai adăugat Elisabeta Turcu.

ADVERTISEMENT