Life

Drama vieții unei îndrăgite cântărețe de muzică populară: fratele artistei a fost găsit mort, după ce a fost aruncat într-un râu

Suferința care i-a marcat existența unei cunoscute interprete de folclor. Unul dintre frați a fost ucis și aruncat în râu de un vecin.
18.11.2022 | 21:35
Drama vietii unei indragite cantarete de muzica populara fratele artistei a fost gasit mort dupa ce a fost aruncat intrun rau
Suferința care i-a marcat existența unei interprete de folclor. Unul dintre frați a fost ucis de un vecin. Sursa foto: Instagram / Pinterest. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Drama vieții unei îndrăgite cântărețe de muzică populară: fratele artistei a fost găsit mort, după ce a fost aruncat într-un râu de un vecin cu care ieșise la joacă. Cum a aflat familia vedetei despre tragedie și când a avut loc.

Suferința care i-a marcat existența unei interprete de folclor. Unul dintre frați a fost ucis de un vecin

Elisabeta Turcu a trăit toată viața cu o suferință enormă în suflet. Existența i-a fost marcată de moartea unuia dintre frații săi, care a plecat la Ceruri când interpreta de muzică populară avea numai 5 ani. S-a întâmplat în perioada sărbătorilor pascale.

ADVERTISEMENT

Inițial familia vedetei a crezut că este vorba de un înec, însă în cele din urmă avea să descopere tristul adevăr. Unul dintre vecinii lor l-a omorât pe fratele artistei, Tudor, trupul neînsuflețit fiind descoperit a doua zi de Paște.

„A fost o joacă de copii, consătenii mei jucau fotbal. Unul dintre ei a aruncat mingea în apă, iar acel băiat l-a luat cu o mână de picioare și cu una după cap și l-a aruncat în râul Argeș. Tudor a fost găsit după câteva zile în satul vecin.

ADVERTISEMENT

Eram mică, aveam 5 ani, eram la biserică cu mama și cineva a venit la noi și ne-a spus că l-a găsit, era a doua zi de Paște. Copilăria mea și a surorilor mele a fost marcată de această tragedie.

Mama a purtat doliu toată viața. Pentru noi, Paștele a fost mereu foarte trist. Au plâns ochii mei foarte mult. La priveghi, băiatul ăsta care l-a aruncat în Argeș a stat la căpătâiul lui”, a povestit Elisabeta Turcu, notează starpopular.ro.

ADVERTISEMENT

Elisabeta Turcu, o viață cu durere în suflet

Elisabeta Turcu a trăit o viață întreagă cu o mare durere în suflet. Vedeta a mai explicat că tatăl său a presimțit că nu a fost un simplu accident și în toamna aceluiași an a aflat adevărul.

Cel care-l omorâse pe fratele ei, un adolescent de 14 ani, a vrut să pună un copil cu tălpile pe foc. Acesta din urmă l-a amenințat că dezvăluie cine l-a ucis pe Tudor, informație auzită și de un verișor de-al vedetei.

ADVERTISEMENT

„Tatăl meu nu ne-a sădit în suflet răzbunarea, l-a iertat! Atunci le-a zis: »nu am nicio pretenție, copilul nu mai vine înapoi, dumneavoastră vă faceți legea”, a mai adăugat Elisabeta Turcu.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea...
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea în viața ta
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink