Sport

Dublă lovitură dată de Silkeborg. După ce au anunțat sold-out, danezii au vândut toate fularele pregătite special pentru duelul cu FCSB

După ce a reușit să vândă toate biletele puse în joc pentru duelul cu FCSB, Silkeborg a reușit să comercializeze și toate fularele pregătite special pentru meci.
06.10.2022 | 20:53
Dubla lovitura data de Silkeborg Dupa ce au anuntat soldout danezii au vandut toate fularele pregatite special pentru duelul cu FCSB
Silkeborg a reușit o dublă lovitură. Danezii au vândut atât toate biletele puse în joc, cât și toate fularele pregătite pentru meciul cu FCSB. Sursă foto: Facebook - Silkeborg IF
ADVERTISEMENT

FCSB s-a deplasat în Danemarca pentru meciul cu Silkeborg din etapa a 3-a din grupele UEFA Conference League. După ce au anunțat sold-out, danezii au dat încă o lovitură.

Silkeborg a vândut toate fularele pregătite special pentru meciul cu FCSB

Meciul de la Silkeborg s-a jucat cu casa închisă după ce danezii au anunțat că toate biletele pentru partida cu FCSB au fost date.

ADVERTISEMENT

În încercarea de a-i aduce pe suporterii nordici la stadion, Silkeborg a amenajat o zonă atent amenajată pentru ca fanii să-și poată achiziționa fulare special pregătite pentru duelul cu „roș-albaștrii”.

Pe lângă fulare, fanii au putut să își achiziționeze bere la halbă, gustări sau băuturi răcoritoare. Astfel, strategia danezilor a funcționat. Pe lângă faptul că stadionul Jysk Park va fi plin, Silkeborg a vândut toate fularele puse la dispoziție.

ADVERTISEMENT

Suma importantă încasată de Silkeborg din vânzarea de fulare

Nu este cunoscut numărul total de fulare comercializate, însă conform sport.ro, ar putea fi vorba despre câteva mii de fulare, în condițiile în care la meci au participat aproximativ 10 mii de suporteri danezi.

O eșarfă standard cu Silkeborg costă în jur de 125 de coroane daneze, care înseamnă 83 de lei. Astfel, echipa daneză ar urma să obțină o sumă importantă din vânzarea de fulare.

ADVERTISEMENT

Stadionul de la Silkeborg are o capacitate de 10.000 de locuri, iar cel mai mare număr de suporteri prezenți la un meci a fost de 9.411. Stadionul echipei din Danemarca a fost renovat în perioada 2015-2017.

Silkeborg a umplut stadionul pentru meciul cu FCSB

Oficialii clubului danez au cerut mobilizare generală în rândul suporterilor danezi. Fanii lui Silkeborg s-au conformat, iar meciul de pe Jysk Park s-a jucat cu casa închisă.

ADVERTISEMENT

Toți cei care au bilete sunt încurajați să-l vândă/transmită dacă nu pot veni la stadion, trebuie să avem toate locurile ocupate. Arena trebuie să tremure!”, au transmis oficialii lui Silkeborg.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,95 este cota pentru ”2 solist” la Petrolul Ploiești – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT