Sport

Dublu transfer spectaculos în Liga Florilor! Kiki Liscevic și Mireya Gonzalez au semnat cu o echipă de titlu. Exclusiv

Dublu transfer spectaculos în Liga Florilor. Kristina Liscevic și Mireya Gonzalez au semnat cu Dunărea Brăila, echipă cu pretenții de cupe europene și buget pe măsură.
11.07.2022 | 11:03
Dublu transfer spectaculos in Liga Florilor Kiki Liscevic si Mireya Gonzalez au semnat cu o echipa de titlu Exclusiv
Bucurie a handbalistelor de la Râmnicu Vâlcea. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Echipele din handbalul feminin românesc se reunesc în această perioadă pentru a pregăti noul sezon, care va începe la finalul lunii august. Rapid și CSM București sunt favoritele la titlu, însă în această luptă ar putea să se implice și alte formații.

Dublu transfer spectaculos în Liga Florilor! Kiki Liscevic și Mireya Gonzalez au semnat cu Dunărea Brăila

Una dintre ele este Dunărea Brăila. Echipa antrenată de Neven Hrupec este foarte activă, ca în ultimii ani, pe piața transferurilor, reușind să le transfere pe Kristina Liscevici și Mireya Gonzalez, care au evoluat în ultimii 3 ani la SCM Râmnicu Vâlcea.

ADVERTISEMENT

Cele două handbaliste au fost dorite insistent și de Gloria Bistrița, dar Dunărea Brăila a câștigat acest duel, iar cele două jucătoare care au fost esențiale în succesele Vâlcei din ultimii ani, vor evolua de acum pe malul Dunării.

Liscevic: “E o plăcere pentru mine să lucrez cu oamenii care fac parte din echipă”

Kristina Liscevic este o handbalistă sârbă în vârstă de 32 de ani. Vicecampioană mondială cu naționala în 2013, a fost prezentată deja oficial la Dunărea Brăila spunând că are încredere în această echipă:

ADVERTISEMENT

”După mult timp de așteptare, fiind în cautare de o nouă casă, trebuie să spun că sunt foarte fericită să fac parte din familia Brăila. E o plăcere pentru mine să lucrez cu oamenii care fac parte din echipă.

Aștept cu nerăbdare noul sezon. Cu lucrul în echipă, antrenamente intense și cu sala plină, pot spune că eu cred în această echipă. Hai, Brăila!”, a spus Liscevic.

ADVERTISEMENT
Kristina Liscevic
Kristina Liscevic

Mireya Gonzalez a câştigat Liga Campionilor în 2018

Din informațiile FANATIK, la Brăila ajunge și Mireya Gonzalez. Sportiva din Spania a câștigat Liga Campionilor în 2018 alături de Gyor și a obținut o medalie de argint la Campionatul Mondial din 2019.

Mireya Gonzalez. Sursa: sportpictures.eu
Mireya Gonzalez. Sursa: sportpictures.eu

Cu aceste transferuri, Dunărea Brăila speră să se bată la titlu. Numai că, ordinul ministrului Novak prin care 40% dintre sportivii unei echipe trebuie să fie români, îi dă bătăi de cap lui Neven Hrupec.

ADVERTISEMENT

Noul sezon din Liga Națională începe în luna august. În stagiunea precedentă, în ciuda investițiilor importante la echipă, Dunărea Brăila a încheiat pe un modest loc 7.

  • 32 de ani are Kristina Liscevic
  • 2018 este anul în care Mireya Gonzalez a câștigat EHF Champions League
ADVERTISEMENT