Sport

Duckadam, replică dură pentru Florin Talpan: „Ce face cu palmaresul? FCSB rămâne Steaua”

Helmuth Duckadam a avut o replică dură pentru Florin Talpan, pe care l-a întrebat ironic ce va face cu palmaresul Stelei.
29.09.2023 | 00:13
Duckadam replica dura pentru Florin Talpan Ce face cu palmaresul FCSB ramane Steaua
Helmuth Duckadam, replică dură pentru Florin Talpan. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

„Eroul de la Sevilla” este convins că FCSB este Steaua și dă exemplu numărul mare de suporteri pe care FCSB îl strânge la meciuri, în comparație cu audiențele mici create de CSA Steaua chiar și la meciurile de pe teren propriu.

Helmuth Duckadam, replică dură pentru Florin Talpan

Helmuth Duckadam a avut o replică dură pentru Florin Talpan, pe care l-a întrebat ce va face cu palmaresul în viitor, spunând și motivele pentru care pentru el FCSB este continuatoarea Stelei:

ADVERTISEMENT

„Acest lucru, cu privire la numărul spectatorilor de la meciurile FCSB-ului, comparativ cu cel al jocurilor celor de la CSA Steaua, ne spune ce spun și eu de ani de zile: FCSB este continuatoarea.

În momentul în care am venit, în 2010, la București, eu am venit la Steaua. Că între timp s-a schimbat denumirea, anumite hotărâri judecătorești ca să se schimbe denumirea echipei…

ADVERTISEMENT

Sigur, nu influențează atât de tare pe cei care au ținut cu Steaua în trecut, pentru că ea este continuatoarea, ea este echipa care a continuat tradiția. Acum, că palmaresul și cupele ar fi rămas la CSA, la club, e mai puțin important, zic eu”.

„Și ce face cu el?”

„Și ce face cu el? Ce face cu el? Ce face cu palmaresul? FCSB rămâne Steaua. Poate să le ia și sigla, poate să le ia toate… În Ghencea, sigur, sunt mai puțini spectatori pentru că acolo merge galeria.

ADVERTISEMENT

Prea puțini oameni merg pe stadionul din Ghencea deoarece nu pot să asimileze acea echipă cu Steaua chiar dacă joacă la Clubul Armatei.

Și d-aia zic, poate să le ia ce vrea celor de la FCSB, pentru că cei care au ținut cu Steaua și o iubesc în continuare…”, a continuat Helmuth Duckadam, conform prosport.ro.

ADVERTISEMENT

„Eu de multe ori m-am mirat, vă spun sincer, au fost atâtea probleme și aici la FCSB și cu implicarea domnului Becali poate de prea multe ori, și altele, și totuși spectatorii au rămas lângă această echipă”, a mai spus „Eroul de la Sevilla”.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,52 este cota pentru „1 solist” la meciul FCSB – Universitatea Cluj

ADVERTISEMENT