Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Duel CS Dinamo – FC Dinamo în liga secundă?! „Era culmea să nu fie mai multe echipe! Ar fi în trend acest duel”

Victor Becali nu ar fi deloc mirat de un duel în Liga 2 între CS Dinamo și FC Dinamo. Cum vede omul de fotbal aceste anomalii din fotbalul românesc.
17.02.2024 | 09:00
Duel CS Dinamo  FC Dinamo in liga secunda Era culmea sa nu fie mai multe echipe Ar fi in trend acest duel
Dinamo e pe ultimul loc în SuperLiga cu 19 puncte după 25 de etape, în timp ce CS Dinamo e lider în Liga 3 cu 35 de puncte după 15 meciuri, cu 3 puncte peste FC Blejoi. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Victor Becali a avut o intervenție la FANATIK SUPERLIGA unde a făcut dezvăluiri de ultimă oră despre noul stadion al lui Dinamo. Ce a spus impresarul.

Victor Becali nu se mai miră de nimic: „Ar fi fost culmea să nu fie și la Dinamo chestia asta”

Cristi Coste, moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, i-a ridicat mingea la fileu lui Victor Becali : „Chiar vedeam un scenariu care circulă pe rețelele de socializare, s-ar putea să avem anul viitor la ce spuneți dumneavoastră un FC Dinamo cu CS Dinamo în liga a doua. Fiecare suporter al lui Dinamo are Dinamo al lui. 

ADVERTISEMENT

Victor Becali a fost sincer: „Ar fi fost culmea să nu fie și la Dinamo chestia asta. La Rapid, la Steaua au fost mai multe, Galați mai multe, Timișoare mai multe, Craiove mai multe, deci atunci trebuie să avem mai multe”.

Impresarul a continuat ironic: „Pentru că la noi sunt atât de mulți bani în fotbalul românesc încât ne permitem să avem mai multe. Fiecare cu Dinamo lui.

ADVERTISEMENT

Și aici vor fi cei care o să îi înjure pe cei de la club, alții pe Badea și o să fie o polemică așa la nesfârșit. Nu m-ar surprinde un FC Dinamo – CS Dinamo în liga a doua. Ar fi în trend”. 

Duel între FC Dinamo și CS Dinamo în Liga 2? Scenariul incredibil dezvăluit la Fanatik Superliga

Cristi Coste a vorbit prima oară despre acest subiect la FANATIK SUPERLIGA la finalul lunii octombrie: „CS Dinamo este pe locul întâi și se bate la promovarea în liga a doua. Există chiar și varianta, destul de probabilă, în cazul în care Dinamo din prima ligă retrogradează anul viitor, FC Dinamo – CS Dinamo în liga a doua.

ADVERTISEMENT

Există această variantă la cum arată lucrurile în momentul ăsta. Ei nu pot fuziona până nu iese Dinamo din insolvență”, spunea la acea vreme jurnalistul.

Victor Becali nu crede că Dinamo se poate salva de retrogradare: „E misiune imposibilă! Îi trebuie o minune”

„Domne, pentru Dinamo a fost o victorie importantă, chiar foarte importantă. Dar nu putem să spunem că acum e într-o revenire extraordinară. Să facă 12 puncte din 4 meciuri și atunci putem spune.

ADVERTISEMENT

Eu nu văd. Din păcate pentru Dinamo, eu cred că au o misiune imposibilă. Să dea Domnul să rămână în prima ligă. În momentul ăsta. Dacă ei câștigă 3-4 meciuri la rând…

Ar fi ultima minune să se salveze. A fost o minune și că a promovat să știți. Nici la promovare nu prea îi dădea nimeni șansă lui Dinamo. Trebuie o minune mult mai mare acum. Vă spun că eu nu cred în salvarea lui Dinamo. 

Nu văd cum s-ar putea salva. Nu știu, dacă voi vedeți… Și-așa mi-am luat-o mereu. Nu mi-am luat-o de la Steaua sau de la Rapid. Pentru că sunt dinamovist mi-am luat-o”, a mai spus Victor Becali la FANATIK SUPERLIGA, emisiunea care e LIVE în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30 pe FANATIK.RO.

Rapid player

ADVERTISEMENT