Sport

Dueluri pe viață și pe moarte în Liga Campionilor! Son și Milner, victimele unor ciocniri horror. Video

S-a jucat fără menajamente în Liga Campionilor, iar doi jucători din Premier League, Son și Milner, au părăsit terenul prematur după lovituri la cap.
01.11.2022 | 23:42
Dueluri pe viata si pe moarte in Liga Campionilor Son si Milner victimele unor ciocniri horror Video
Dacă Son a fost schimbat imediat după lovitura primită în meciul de la Marseille, căpitanul lui Liverpool, Milner, a sperat să poată continua, dar a fost și el nevoit să iasă după o accidentare dură.
ADVERTISEMENT

Cu miză, precum Marseille – Tottenham, ori doar pentru orgoliu, cazul lui Liverpool – Napoli, meciurile din ultima etapă a grupelor Ligii Campionilor au oferit dueluri de maximă intensitate. Și, din păcate, două incidente nefericite (lovitură cap în cap) soldate cu accidentarea a doi jucători.

Son a ieșit, vizibil șifonat, după o ciocnire cu Mbemba, și ar putea lipsi și la derby-ul cu Liverpool

În minutul 24, Heung-Min Son a sărit la cap cu Chancel Mbemba. A încercat să lovească mingea, dar a nimerit umărul și capul puternicului său adversar.

ADVERTISEMENT

Jocul a fost întrerupt, iar jucătorul a rămas minute bune pe gazon, groggy. În cele din urmă s-a ridicat, moment în care inclusiv adversarii, precum Alexis Sanchez, au răsuflat ușurați.

Dar numai pentru a părăsi terenul. Cu pași mici, în condițiile în care era clar că efectele ușoarei comoții nu trecuseră. Pentru moment, nu există vreo informație că accidentarea este mai gravă.

ADVERTISEMENT

Urmează, desigur, o investigație la întoarcerea în Anglia. Însă, scrie Sun, dacă efectele loviturii sunt puternice, doctorii ar putea să-i recomande, conform protocolului FA, o pauză de minimum șase zile. Ceea ce înseamnă că va rata partida de campionat, de duminică, împotriva lui Liverpool.

Milner s-a resimțit și a fost scos imediat după pauză

Un incident similar și la Liverpool – Napoli. Chiar dacă meciul nu avea aceeași miză precum cel din Franța. Pentru că englezilor nu le era suficientă o victorie pentru a câștiga grupa. Trebuia să întoarcă și scorul din tur, 1-4.

ADVERTISEMENT

În minutul 39, după o ciocnire cu un adversar, căpitanul gazdelor, James Milner, a rămas întins pe gazon. Medicii au intervenit imediat, și s-a observat apoi că jucătorul englez avea sânge pe frunte.

Din fericire, nu a fost o accidentare de genul celei suferite de Son. Milner a revenit pe gazon pentru secvențele de final ale primei reprize.

ADVERTISEMENT

Imediat după reluare însă, s-a așezat pe gazon. Era clar că nu era în plenitudinea forțelor după incidentul din prima parte. Și a fost înlocuit de Elliott.

ADVERTISEMENT