Sport

Dujmovic a cerut să plece de la Dinamo. Ce reacție a avut Burcă. Exclusiv

Dinamo se pregătește să se despartă de încă un jucător în această vară. Din informațiile FANATIK, portarul Filip Dujmovic a cerut să fie lăsat să plece.
12.08.2023 | 11:36
Dujmovic a cerut sa plece de la Dinamo Ce reactie a avut Burca Exclusiv
Dinamo se pregătește să se despartă de încă un jucător în această vară. Din informațiile FANATIK, portarul Filip Dujmovic a cerut să fie lăsat să plece. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Bosniacul în vârstă de 24 de ani a venit cu gânduri mari la echipa lui Ovidiu Burcă în vara trecută, însă nu a reușit să dea siguranță echipei și a sfârșit prin a ajunge constant pe banca de rezerve.

De ce vrea Dujmovic să plece de la Dinamo

Deși tehnicianul ”roș-albilor” l-a folosit ca titular la începutul sezonului din eșalonul secund, Filip Dujmovic a comis câteva erori grave și și-a pierdut locul în primul ”11” în dauna lui Denis Oncescu.

ADVERTISEMENT

Conștienți de faptul că au nevoie de un portar care să dea siguranță, dinamoviștii l-au adus în această vară pe slovenul Adnan Golubovic, care a avut prestații bune, astfel că situația  lui Dujmovic s-a complicat și mai mult.

În aceste condiții, după doar un an petrecut în tricoul ”câinilor”, FANATIK a aflat că Filip Dujmovic i-a cerut antrenorului Ovidiu Burcă să-l lase să plece de la Dinamo. Acesta este nemulțumit cu statutul de rezervă, iar tehnicianul a fost de acord ca bosniacul să fie cedat.

ADVERTISEMENT

Tocmai iminenta plecare a lui Dujmovic a dus la transferul de ultimă oră a lui Răzvan Began, pentru că altfel Dinamo nu avea nevoie de un al treilea portar. ”Câinii” au anunțat oficial achiziționarea jucătorului care a evoluat ultima dată la FC Botoșani, deși mutarea s-a realizat cu mari dificultăți.

De unde a plecat războiul dintre Vlad Iacob și acționari

Cel care a cerut aducerea lui Răzvan Began a fost chiar antrenorul Ovidiu Burcă, iar administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu și-a dat acordul. Doar că piedica a venit de la administratorul special Vlad Iacob, aflat în război cu acționarul majoritar al clubului, Red&White.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă situația s-a rezolvat, dar disputele sunt departe de a se fi încheiat. Peste o săptămână, pe 17 august, Red&White a convocat Adunarea Generală a Acționarilor, pentru înlocuirea din funcție a lui Vlad Iacob cu Andrei Nicolescu.

Războiul dintre Vlad Iacob și Red&White a mai făcut zilele trecute și o altă victimă: Romeo Bănică. Mai exact, cel care urma să fie noul director de marketing al echipei, lucru anunțat public de Red&White prin Eugen Voicu, a fost blocat pentru moment.

ADVERTISEMENT

Conflictul dintre Vlad Iacob și Red&White s-a născut în momentul în care administratorul special a dezvăluit că acționarii lui Dinamo nu ar face față și ar aduce prea puțini bani în club. Mai mult, Dinamo ar avea datorii foarte mari, iar falimentul ar bate la ușă în curând. Aceste acuzații au fost negate vehement de acționari.


  • 1,57 este cota oferită de WIN2 pentru pronosticul „sub 2,5 goluri” la meciul Dinamo – FC Botoșani

ADVERTISEMENT