Sport

Filip Dujmovic, noul titular din poarta lui Dinamo! Are un salariu de 25 de ori mai mare decât Denis Oncescu, cel pe care l-a înlocuit. Exclusiv

Filip Dujmovic a intrat cu ghinion în poarta lui Dinamo, care a pierdut şi cu Unirea Dej. Bosniacul transferat în această săptămână are un salariu de 4000 de euro, față de cei 800 de lei pe care îi câștigă Denis Oncescu.
27.08.2022 | 15:05
Filip Dujmovic noul titular din poarta lui Dinamo Are un salariu de 25 de ori mai mare decat Denis Oncescu cel pe care la inlocuit Exclusiv
Filip Dujmovic, noul titular din poarta lui Dinamo! Are un salariu de 25 de ori mai mare decât Denis Oncescu, cel pe care l-a înlocuit. Sursa foto: FC Dinamo
ADVERTISEMENT

Dinamo speră să își revină după un start slab în Liga 2 Casa Pariurilor, cu trei înfrângeri suferite în primele patru etape. “Câinii” sunt în căutarea unui investitor, însă noile transferuri au salarii mai mult decât consistente la nivel de ligă secundă.

Filip Dujmovic, noul titular din poarta lui Dinamo! Câştigă de 25 de ori mai mult decât Oncescu

În această săptămână, “câinii” l-au prezentat pe Filip Dujmovic, care a evoluat ultima dată la Radnicki. Deşi resursele financiare sunt limitate la Dinamo, FANATIK a aflat că bosniacul în vârstă de 23 de ani încasează un salariu de 4000 de euro lunar.

ADVERTISEMENT

Şocantă este însă diferenţa între salariile celor doi portari de la Dinamo. Titular în poarta “câinilor” în primele trei etape din Liga 2 Casa Pariurilor, Denis Oncescu încasează 800 de lei pe lună, în timp ce noul titular ia aproape de 20.000 de lei lunar.

Filip Dujmovic are un salariu de 25 de ori mai mare decât fostul titular al echipei, iar FANATIK a scris despre tensiunile acumulate în vestiarul lui Dinamo, după ultimele transferuri, Lamine Ghezali și Quentin Bena.

ADVERTISEMENT

Tensiuni în vestiarul lui Dinamo! Motivul: contractele jucătorilor nou-transferaţi

Cei doi fotbalişti care în primăvară au evoluat în liga a 5-a din Franţa au semnat contracte de 3500, respectiv 4000 de euro, asta în timp ce “greii” Vali Lazăr, Gabriel Moura sau Răzvan Patriche au decis să pună partea financiară pe plan secund, în această perioadă dificilă pentru club.

Vali Lazăr ia 1500 de euro lunar, în timp ce Moura şi Patriche câştigă câte 2000 de euro. Iar în vestiarul lui Dinamo se creează deja valuri, nemulţumirile fiind legate de modul discreţionar în care sunt plătiţi noii-veniţi.

ADVERTISEMENT

Iar în această categorie intră şi portarul Filip Dujmovic. Cu siguranţă că diferenţa uriaşă între contractele celor doi portari de la Dinamo nu va calma spiritele, ba din contră. Mai ales că vorbim de un club unde casieria este goală.

Dinamo rămâne fără investitor! Discuţiile continuă

Cea mai mare problemă de la club este lipsa unui investitor. Fanii din programul DDB ţin echipa pe linia de plutire, însă pentru a susţine salarii de 3-4000 de euro la nivelul ligii secunde, echipa are nevoie de o infuzie de capital.

ADVERTISEMENT

Deocamdată, toţi cei interesaţi să investească sunt doar la nivel de discuţii. Mohammad Murad a participat la o întâlnire cu şefii dinamovişti, dar discuţiile nu au evoluat şi în acest moment este departe de o implicare financiară la Dinamo, la fel ca şi alţi investitori.

Situaţia este dificilă şi din punct de vedere sportiv. Dinamo a suferit a treia înfrângere consecutivă în liga secundă, scor 2-3 cu Unirea Dej, iar noii-veniţi nu aduc deocamdată plusul aşteptat, ba din contră. Lui Dujmovic nu i se pot imputa cele trei goluri încasate, în schimb Quentin Bena a greşit flagrant la două dintre reuşitele oaspeţilor.

  • 23 de ani are Filip Dujmovic
  • 400.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului 
ADVERTISEMENT