Sport

Dumitru Dragomir a găsit vinovații pentru situația critică de la Dinamo: „Nu există așa ceva”

Dumitru Dragomir a descoperit principala cauză pentru situația critică în care a ajuns Dinamo. Cine sunt vinovații în opinia „Oracolului din Bălcești”.
06.12.2023 | 10:08
Dumitru Dragomir a gasit vinovatii pentru situatia critica de la Dinamo Nu exista asa ceva
Dumitru Dragomir știe care este principala cauză pentru situația critică de la Dinamo. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Criza de la Dinamo pare că este fără sfârșit. „Câinii” nu au mai bătut pe nimeni de 12 meciuri în SuperLiga. Mai mult decât atât, echipa lui Zeljko Kopic a înregistrat 4 înfrângeri consecutive și ocupă penultimul loc în clasament. Dumitru Dragomir susține că fotbal fără bani nu se poate.

Dumitru Dragomir a găsit vinovații pentru situația critică de la Dinamo: „Nu există așa ceva”

Dinamo este în criză de soluții, iar pentru a redresa situația din Ștefan cel Mare, Ovidiu Burcă a plecat de pe bancă, iar în locul său a fost adus Zeljko Kopic, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir susține că eforturile conducerii, a antrenorului și a jucătorilor sunt în zadar, pentru că la Dinamo nu există stabilitate financiară. „Oracolul” a precizat că singurii care au de suferit sunt suporterii.

„Bieții suporteri, pe care eu îi apreciez, suferă săracii. Unii mai depășesc, dar majoritatea sunt de respectat. Nu antrenorii sunt de vină și nici conducătorul Nicolescu.

ADVERTISEMENT

N-au bani. Fotbal fără bani, vedeți-vă de treabă, nu există așa ceva. Vezi de treabă că plătește și Oțelul. Singura care are salarii mici și rezultate bune este numai Farul.

Tactic, Farul câștigă meci de meci. Își ia 2-3 jucători cu experiență și restul puștani”, a dezvăluit Dumitru Dragomir, la „MAX Profețiile lui Mitică”. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al lui Dinamo, a făcut un anunț îmbucurător pentru fani.

ADVERTISEMENT

Răzvan Zăvăleanu anunță transferuri la Dinamo: „Totul depinde de acționari”

Răzvan Zăvăleanu a anunțat, în direct la FANATIK SUPERLIGA, o perioadă de transferuri extrem de dinamică la Dinamo. Administratorul juridic din Ștefan cel Mare a dat detalii despre situația financiară de la club.

„Eu o să vă spun ce mi s-a spus. Că activitatea va fi susținută în continuare. Că această susținere a activității presupune achiziția unor jucători, nu știu. Mi-e și mie foarte clar, ca oricui, că e nevoie de îmbunătățirea fondului de jucători. Dar nu știu în momentul ăsta deciziile acționarilor în această direcție, dar, probabil, zilele astea ne vom mai întâlni și vom discuta în această direcție.

ADVERTISEMENT

(n.r. – la Dinamo, în insolvență, se pot plăti sume de transfer sau pot veni doar jucători liberi?) Dacă banii vin cu destinație specială pentru acționari se pot face orice cheltuieli legale, câtă vreme destinația respectivă o dă cel care dă banii.

La Dinamo suntem în situația fericită. Totul e la zi. Nu avem nicio problemă cu datoriile și ne putem permite să facem anumite lucruri, dacă banii vin din exterior. Dacă ar fi să cheltuim din banii pe care Dinamo îi produce în acest moment, nici nu s-ar pune problema să facem astfel de achiziții.

(n.r. are Red&White 2.000.000 de euro pentru transferuri?) Nu Red&White e important în discuția noastră, ci ce pot acționarii Red&White. Cei de la Renovatio sunt o companie cu o oarecare putere. Dacă ei decid să acționeze în sensul cumpărării de jucători, cred că au această forță.

Eu cred că da (n.r. au 1-2 milioane de euro). Totul e să își dorească să facă acest lucruri, dar nu știu care e strategia lor vis-a-vis de aducerea de jucători”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

„MAX Profețiile lui Mitică” se văd în fiecare luni, ora 13:30, după FANATIK SUPERLIGA. În premieră, emisiunea poate fi urmărită pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici, miercuri, ora 10:30.

Vinovații pentru situația critică de la Dinamo: „Nu există așa ceva”

ADVERTISEMENT