Sport

Dumitru Dragomir crede că italianul Andrea Compagno va fi inexistent în meciul West Ham – FCSB: „Nu atinge mingea de cinci ori!”

Dumitru Dragomir nu are mari așteptări de la confruntarea cu West Ham și de la Andrea Compagno, jucătorul trasferat la FCSB pe 1,5 milioane de euro.
07.09.2022 | 16:35
Dumitru Dragomir crede ca italianul Andrea Compagno va fi inexistent in meciul West Ham  FCSB Nu atinge mingea de cinci ori
Dumitru Dragomir nu crede că FCSB îi poate pune probleme lui West Ham.
ADVERTISEMENT

FCSB se află în fața celui mai dificil test al sezonului. Clubul patronat de Gigi Becali o înfruntă pe West Ham în prima etapă din grupele Conference League. Fanii „roș-albaștrilor” își pun speranța în Andrea Compagno, noul atacant adus de Becali de la FC U Craiova 1948 pentru 1,5 milioane de euro.

Dumitru Dragomir, neîncrezător înainte de meciul West Ham – FCSB

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, nu are speranțe în ceea ce privește marele duel al FCSB-ului cu West Ham. De asemenea, Dragomir nu crede că Andrea Compagno poate face diferența.

ADVERTISEMENT

„Vedem și noi care e diferența dintre fotbalul românesc și cel din Premier League cu ocazia asta. E uriașă financiar, organizatoric, dar bănuiesc că nu au VAR tâmpit ca al nostru”, a declarat Dumitru Dragomir la Pro Arena.

Fostul șef al LPF a numit zona de mijloc cea mai slabă componentă a lotului condus de Dică. Mai mult decât atât, Dumitru Dragomir a făcut comparație cu linia de mijloc din trecut a celor de la FCSB, care îi avea în prim-plan pe Bourceanu și Pintilii.

ADVERTISEMENT

„La FCSB, mijlocașii sunt vinovați, băi fraților. În afară de Darius Olaru, nimeni nu recuperează mingi. Nimeni nu face presing, marcaj cum trebuie. Edjouma nu poate din cauza segmentelor mari, nu face presing că nu are viteză. Vă amintiți de Bourceanu și Pintilii? Știau să scoată mingi”, a mărturisit Dumitru Dragomir.

Dumitru Dragomir nu are încredere în Compagno

Fostul șef al LPF nu își pune speranțele nici în Andrea Compagno, adus de Becali la FCSB în vară. Vârful italian a reușit să marcheze la prima sa partidă pentru „roș-albaștri”, în înfrângerea cu Farul Constanța, scor 1-3.

ADVERTISEMENT

Totuși, Dragomir nu s-a lăsat impresionat și crede că defensiva engleză îl va bloca fără probleme pe fostul atacant al lui FC U Craiova. „Compagno nici nu o să atingă mingea, vedeți-vă de treabă. Dacă dă de 5 ori cu capul, să-mi spuneți cum vreți”a mai declarat Dumitru Dragomir.

În tricoul oltenilor, Andrea Compagno a înscris de 5 ori în 7 partide în acest sezon. În stagiunea precedentă, Compagno a marcat 12 goluri în 27 de meciuri pentru echipa patronată de Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT

FC Ballkani, adversară grea pentru CFR Cluj

Joi, 8 octombrie, de la ora 19:45, CFR Cluj se deplasează la Pristina pentru meciul cu FC Ballkani. La prima vedere, campioana României nu ar trebui să aibă probleme, însă Dumitru Dragomir scoate în evidență valoarea jucătorilor din zona ex-iugoslavă.

„Am auzit că Ballkani, adversara CFR-ului, ar fi o echipă-revelație. Spațiul ex-iugoslav, croații, sârbii au valoare, fiindcă au avut centre de juniori, s-au ocupat de treabă”a comentat Dumitru Dragomir.

Fostul președinte al LPF a încheiat într-o notă ironică declarațiile înainte de meciurile din Conference League: „Dacă pe ăștia și pe West Ham nu îi batem, atunci pe cine batem?, a încheiat Dumitru Dragomir.

  • 500.000 de euro este cota de piață a lui Compagno, conform Transfermarkt
  • 6 goluri în 8 partide are Compagno în actualul sezon din SuperLigă

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,60 este cota pentru „nu marchează ambele echipe” la West Ham – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT