Sport

Dumitru Dragomir e gata să dea lovitura cu o nouă afacere: „Exact ca la Viena!”

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, este gata să dea o nouă lovituri în afaceri, domeniu în care este specializat.
22.04.2024 | 07:30
Dumitru Dragomir e gata sa dea lovitura cu o noua afacere Exact ca la Viena
Dumitru Dragomir e gata să dea lovitura cu o nouă afacere: „Exact ca la Viena!”. Sursa foto: Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a dezvălui la MAX Profețiile lui Mitică, emisiune care este live în fiecare zi de luni, de la ora 13:30, pe site-ul FANATIK.RO, că este gata să dea lovitura cu o nouă afacere.

Cu ce afacere vrea să dea Dumitru Dragomir lovitura: „Exact ca la Viena!”

Omul de afaceri a dezvăluit la propria emisiune, MAX Profețiile lui Mitică, că se gândește să intre în afacere cu un restaurant chinezesc, restaurant pe care l-ar face exact ca La Plachutta, care se află în Viena.

ADVERTISEMENT

„Am o variantă, dar nu prea vrea fiul meu. La noi nu a mers. Noi nu suntem făcuți pentru asta, înțelegi? Poate nepotul meu mai mare, să vedem, dar dacă eu vreau să fac un chinezesc, o să-l fac cel mai mare.

Ori restaurant chinezesc cu un ossobuco. Îl fac la fel ca Plachutta la Viena, dar pentru asta îți trebuie oameni serioși în bucătărie.

ADVERTISEMENT

Plachutta este un restaurant din Viena care îți da rasol, un șnițel mare în farfurie, supă de oase cu tăiței și osul ți-l dă cu tot cu măduvă”, a dezvăluit Mitică Dragomir la MAX Profețiile lui Mitică.

Dumitru Dragomir: „Prietenii mei nu găsesc mâncare mai bună ca la restaurantul meu”

Dumitru Dragomir, care l-a propus pe Dorinel Munteanu la Universitatea Craiova, a mărturisit la MAX Profețiile lui Mitică că prietenii săi nu găsesc mâncare mai bună ca la restaurantul acestuia, asta și datorită faptului că Mitică a împrumut câteva rețete din afară.

ADVERTISEMENT

„Îmi curg balele când mă gândesc. Când dau eu o masă pentru gașca mea, la mine la restaurant, le dau ce nu mănâncă ei nicăieri. Le dau supă de oase cu măduva aia din os și ossobuco, dar osul ăla tăiat cu carnea aia asupra lui.

Și le mai dau și doisprezece feluri de legume, bine, se dă și cu varză murată și călită, dar legumele sunt mai bune. Îmi e foame acum că mă gândesc”, a mai declarat omul de afaceri, Dumitru Dragomir, la MAX Profețiile lui Mitică.

ADVERTISEMENT

„Corleone”, așa cum mai este poreclit Dumitru Dragomir, și-a deschis un restaurant de lux în anul 2011, restaurant care la inaugurare a avut mai bine de 17 feluri de mâncare în meniu.

Dumitru Dragomir e gata să dea lovitura cu o nouă afacere

ADVERTISEMENT