Sport

Dumitru Dragomir, furibund după conflictul Hagi – Feșnic: „Oameni mici”

Dragomir a analizat roșul primit de Hagi în meciul cu Hermannstadt. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal este de părere că eliminarea a fost acordată eronat.
13.11.2023 | 20:15
Dumitru Dragomir furibund dupa conflictul Hagi  Fesnic Oameni mici
Dumitru Dragomir IL DISTRUGE pe Horatiu Fesnic “Asa facea si Istvan Kovacs inainte”. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Farul a remizat în ultima etapă contra celor de la Hermannstadt. Formația de la malul mării a deschis scorul în minutul 27 prin Artean. Campioana României a intrat în avantaj la pauză, însă nu a reușit să țină de scor. Sibienii au revenit în repriza secundă prin Alhassan care a înscris în prelungiri. Hagi a fost eliminat pentru proteste.

Horațiu Feșnic l-a eliminat pe Gică Hagi la meciul Farul – Hermannstadt 1-1

“Feșnic e cam încrezut”, a spus Dumitru Dragomir, completat de către Horia Ivanovici: “Dar nu îl asculți pe omul ăla, să îi dai o explicație două minute și dacă continuă să fie agresiv îi dai atunci roșu. De ce să faci așa ceva? Nici măcar din respect că e Hagi?”.

ADVERTISEMENT

“Domne, sunt unii cărora nu le poți ajunge la nas. El nu e arbitru rău, dar este așa de arogant încânt… așa a fost și Kovacs. Kovacs s-a liniștit pentru că asta este aroganță, îi faci pe oameni să turbeze. Mie dacă îmi făcea gestul acesta…

I-am spus ‘Vin la tine și te întreb. Nu te supăra, îmi dai roșu? Păi dacă nu te spurc îți dau și cu ceva în cap. Adică eu stau să vorbesc cu tine și tu îmi dai roșu? A, dacă veneam și te luam la înjurături…’. 

ADVERTISEMENT

Înainte de roșu, toată lumea spune că nu l-a înjurat înainte de a îi da roșu. A întrebat și gata i-a dat roșu. Să se mândrească cum erau câte unii, Dumnezeu să-l ierte, Rainea, îmi spunea cum i-a dat el galben lui Maradona. Îmi amintesc”, a declarat Dumitru Dragomir.

Farul ocupă locul 7 în clasament

În urma acestui rezultat, Farul a ajuns la 22 de puncte în clasament. Echipa lui Hagi trece printr-o criză de formă. Nu a reușit nicio victorie în ultimele 5 etape. 4 egaluri și o înfrângere este bilanțul campioanei care este departe de locurile fruntașe. Farul se află la 12 puncte de liderul din Superliga, FCSB.

ADVERTISEMENT

“Să iasă în evidență, să rămână în istorie că i-a dat roșu lui Hagi. Ia uite cine sunt eu, nu? Adică s-a cățărat pe numele lui Hagi, nu?”, a întrebat moderatorul emisiunii Maxprofețiile lui Mitică, Horia Ivanovici, moment în care Dumitru Dragomir a răspuns: “Oameni mici”.

Hermannstadt, pe de altă parte, are un sezon reușit. Formația lui Măldărăşanu are 24 de puncte și ocupă locul 5 în clasament. 5 victorii, 9 egaluri și 2 înfrângeri a înregistrat echipa din Sibiu în acest sezon. Ultimul meci pierdut de către Hermannstadt a fost în luna august, atunci când a fost învinsă de Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

“Maxprofețiile lui Mitică” se transmite în fiecare luni, de la ora 13:30, într-un format live, exclusiv pe FANATIK.RO. Fiecare ediție a emisiunii poate fi urmărită în premieră pe canalul de YouTube FANATIK și pe pagina de Facebook a lui Horia Ivanovici, miercuri, la ora 10:30.

Dragomir pune tunurile pe Fesnic

ADVERTISEMENT