Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dumitru Dragomir îl apără pe patronul FCSB pentru schimbările cu Universitatea Craiova: „Nu mai fiți așa înverșunați, Gigi Becali nu a luat încă licența PRO”. Video exclusiv

Dumitru Dragomir (77 de ani), fostul președinte al LPF, l-a ironizat pe Gigi Becali după FCSB - Universitatea Craiova 1-1.
20.03.2023 | 10:05
Dumitru Dragomir il apara pe patronul FCSB pentru schimbarile cu Universitatea Craiova Nu mai fiti asa inversunati Gigi Becali nu a luat inca licenta PRO Video exclusiv
Gigi Becali a greșit toate schimbările în derby-ul cu Universitatea Craiova. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a smuls un egal în derby-ul cu Universitatea Craiova, iar Dumitru Dragomir a declarat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că vicecampioana României nu mai are șanse la titlu.

Dumitru Dragomir râde de schimbările lui Gigi Becali: „El nu simte greșelile astea!”

„Oracolul din Bălcești” a intervenit în direct la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI și a tras concluziile după derby-ul dintre FCSB și Universitatea Craiova, încheiat indecis: „Pe cuvânt de onoare! Gigi a făcut schimbări bune. Nu mai vorbiți. Păi a egalat, ce să mai!”.

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS: 

Horia Ivanovici a fost nedumerit total de declarația lui Dumitru Dragomir: „Pfoai… Wow! Păi schimbarea cu Olaru a zis băiatul că era răcit! A făcut-o Dumnezeu, iar apoi toate celelalte trei schimbări a lui Gigi, catastrofale! Păi cum să-l scoți tu pe Coman, Tavi Popescu și Compagno?!”.

Mitică Dragomir vede însă lucrurile și din perspectiva lui Gigi Becali: „Nici pe Compagno, nici pe Octavian Popescu nu trebuia să-i scoată, dar fiind el la butoane și pe banii lui, el nu simte așa. Simțim noi, cei de-afară! El nu simte greșelile astea!”.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici nu poate însă înțelege deciziile lui Becali: „Domnu’ președinte, cum să-i scoți?! Tu trebuie să câștigi meciul! Scoți pe Coman în minutul 64, în 76 pe Tavi Popescu și în minutul 90 când trebuie să ataci cu mingi lungi, îl scoți pe Compagno și-l bagi pe piticot, pe Radaslavescu, care săracul era pe acolo la firul ierbii?! Să mă ierte băiatul, dar așa era bietul Radaslavescu.”

„Don Corleone” însă îndeamnă la calm: „Nu fiți atât de înverșunați, întrucât Gigi Becali nu a luat încă licența PRO, este numai la licența ailaltă! Gigi încă nu a luat-o și de-asta mai greșește…”.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir, mesaj pentru Gigi Becali: „E influențat de cei din jurul lui. Altfel nu poți să faci asemenea schimbări!”

Întrebat de Horia Ivanovici dacă l-ar fi schimbat pe Andrea Compagno sau Octavian Popescu, Dumitru Dragomir a răspuns amuzat: „Eu nu scoteam niciunul din ei. De-asta spuneam că a făcut schimbări foarte bune”.

Moderatorul s-a amuzat copios de reacția fostului președinte al LPF: „Aaa, sunteți ironic! Îmi cer scuze domn președinte! E duminică, nu mă prind. Vreți să vă zic ceva? Eu m-am lămurit aseară: nu vrea domne Gigi să ia titlul!”.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir e convins că Gigi Becali nu ia deciziile de capul lui: „Nu mă, el vrea săracu’, dar am senzația că e și influențat de cei din jurul lui. Altfel nu poți să faci asemenea schimbări! Singurii care mai dădea o pasă filtrantă era Octavian Popescu. Singurul care mai putea să dea gol era Compagno. El i-a scos pe amândoi. Așa a gândit el”.

Horia Ivanovici e de părere însă că patronul FCSB își sabotează propria echipă:Așa a gândit, așa s-a terminat! V-am zis: zici că nu vrea să ia titlul! Pe cuvântul meu, parcă joacă la cazinou împotriva lui!”.

Nea’ Mitică, dezamăgit total de FCSB: „Craiova putea să le dea 4 foarte ușor!”

FCSB a făcut o primă repriză extrem de slabă cu Universitatea Craiova, iar Dragomir consideră că Gigi Becali avea și motive să nu fie mulțumit: „Dar să știi că oricine se supăra după prima repriză! Bă, da eu n-am văzut niciodată Steaua (n.r.FCSB) jucând atât de prost ca în prima repriză. Craiova putea să le dea 4 foarte ușor!”.

 „Și-a dat foc la valiză Edjouma cu declarațiile de după joc? Cum îl știm pe Gigi orgolios”, a pus problema Horia Ivanovici după ce mijlocașul central a declarat că ar fi schimbat după 45 de minute în cazul în care nu ar reuși să marcheze.

Dumitru Dragomir e de părere că Edjouma este în acest moment cel mai important jucător al FCSB și nu crede că ar fi „mazilit”: „O să vedem. Ăsta e singurul care ține în viață echipa și face experimente cu el, îl tot scoate. Nu, Gigi nu e răzbunător! Fac pariu pe cât vreți. Bine s-a înălțat acolo, a dat cu căpățâna!

E cel mai bun jucător la această oră. A făcut bine că a declarat. Dacă taci, nu ți se face niciodată dreptate. Te mai faci și de râs când chițăi ca Mititelu, dar poți să mai și câștigi astfel”.

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vă pune la dispoziție cele mai tari exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, de la 10:30. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT