Sport

Dumitru Dragomir, laude pentru ultrașii de la Dinamo, FCSB și Rapid: „Aș lucra cu bucurie cu ei”

Dumitru Dragomir a fost unul dintre cele mai contestate personaje din fotbal de ultrași, însă fostul președinte al LPF îi laudă pe liderii galeriilor lui Dinamo, FCSB și Rapid.
11.09.2023 | 10:20
Dumitru Dragomir laude pentru ultrasii de la Dinamo FCSB si Rapid As lucra cu bucurie cu ei
Dumitru Dragomir a analizat galeriile de la Dinamo, FCSB și Rapid. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a făcut din nou spectacol la „MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ”, unde a analizat cele mai importante meciuri din campionat, a lansat noi „profeții” și a făcut dezvăluiri picante.

Dumitru Dragomir nu le poartă pică ultrașilor: „Eu aș ține cont de suporterii dinamoviști”

Dumitru Dragomir a fost aprig contestat mai ales de galeriile din Capitală, care l-au trimis la „brutărie”, însă nu are resentimente față de ei: „Toate galeriile m-au cam înjurat pe mine. Galeria Stelei, a lui Dinamo, a lui Rapid, Universitatea Craiova și Cluj…. astea sunt galerii adevărate! Și la Iași, la Oțelul. Ei suferă domne!”.

ADVERTISEMENT

Fostul președinte al LPF are un sfat prețios pentru conducerea lui Dinamo: „Atunci trebuie să ții cont de ele! Eu aș ține cont de suporterii dinamoviști. Părerea mea că ei sunt în primele 3! Și au ajutat financiar. Nu cred că mai era Dinamo”.

El a ținut să îl remarce și pe Elias liderul Peluzei Cătălin Hîldan: „Acuma s-au liniștit și șefii galeriei. Bucurică ăsta nu e prost deloc! E chiar un tip inteligent”.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir, impresionat de liderii galeriei Rapidului și de cel al FCSB-ului: „Are multă minte”

„Don Corleone” nu l-a uitat nici pe Liviu Ungurean, șeful Peluzei Nord: „Bocciu de la Rapid are multă minte, iar Mustață am văzut că a dat niște declarații destul de competente din punct de vedere legal. Și Corsicanu la fel, poți să te înțelegi și să ajungi la o concluzie în favoarea fotbalului, adică să nu strice”.

Dragomir însă râmâne un adversar declarat al materialelor pirotehnice: „Intrăm și noi încet în rândul lumii. O să înțeleagă ei că fumigenele n-au ce să caute pe un stadion cu oameni în el.

ADVERTISEMENT

Dacă e gol poți să arunci că nu deranjează pe nimeni. Când suferă 25.000 de oameni și mai pleacă și doamnele cu mirosul ăla acasă… Nu se poate!”, mai spune creatorul celebrei Legi 4/2008.

Nea Mitică mai are un sfat bătrânesc pentru Eugen Voicu și Andrei Nicolescu: „Eu aș lucra cu bucurie cu astfel de suporteri. În primul rând îți încarcă visteria din punct de vedere financiar. Dacă ai 25.000 de bilete vândute, pentru că Dinamo poate să joace pe Arena Națională. Dar ca să joace acolo îi trebuie și echipă”. 

ADVERTISEMENT

„MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ” e live de la ora 13:15, EXCLUSIV pe homepage-ul FANATIK.RO. Emisiunea poate fi văzută și „în reluare”, miercurea, de la ora 10:30 pe paginile de Facebook și YouTube.

Mitică Dragomir laudă galeriile lui Dinamo, FCSB și Rapid

ADVERTISEMENT