Sport

Dumitru Dragomir râde de investitorii lui Dinamo: „Nu au lovele!”

Dumitru Dragomir nu crede că Eugen Voicu și Andrei Nicolescu pot susține financiar Dinamo. Ce spune fostul președinte al LPF.
26.07.2023 | 16:00
Dumitru Dragomir rade de investitorii lui Dinamo Nu au lovele
Eugen Voicu susține că a investit 2,4 milioane de euro de când a preluat Dinamo. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a dat verdictul în privința investititorilor lui Dinamo la emisiunea MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ. Eugen Voicu și Andrei Nicolescu, sub lupa lui „Don Corleone”.

Dumitru Dragomir nu are încredere în noii investitori ai lui Dinamo: „Lovele nu au!”

Horia Ivanovici l-a întrebat pe șleau pe Mitică Dragomir ce crede despre noua conducere a lui Dinamo: „Domne, eu pe Voicu ăsta nu-l cunosc! Pe Nicolescu îl cunosc. E un tânăr foarte deștept”. Jurnalistul însă a pus punctul pe „i”: „Ăștia n-au lovele, lasă deșteptăciunea!”.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir nu crede că Eugen Voicu și Andrei Nicolescu au puterea de a susține financiar un club de tradiție de talia lui Dinamo: „Lovele nu au! Dacă aveau lovele nu se băgau la fotbal. Sunt puțini…”.

Nea Mitică a vorbit despre unul dintre cei mai puternici patroni din SuperLiga: „De exemplu la Craiova, Rotaru e foarte bogat! Are peste 3.000 de hectare de pământ. Are vreo 2-300 de milioane de euro”.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir e convins că nu vor mai exista oameni ca Gigi Becali în fotbalul românesc: „Nu găsești!”

Dumitru Dragomir e de părere că va fi foarte greu ca fotbalul din România să mai atragă în fenomen mari oameni de afaceri, precum patronul FCSB: „Ca Becali nu găsești! E de nivelul lui Țiriac, Videanu…”.

Eugen Voicu s-a lăudat că primele cinci luni în care Dinamo a fost preluată de compania Red&White, a adus în club o sumă importantă: „Banii aceștia s-au investit în club și s-au făcut plăți, s-au adus jucători și așa mai departe. Banii nu rămân acolo, sunt cheltuiți. Am investit 2,4 milioane de euro aproximativ, din care s-au cheltuit 2,2-2,3 și mai sunt în conturi niște bani, evident.

ADVERTISEMENT

În zona asta suntem. Nu e o sumă mică și o să vedeți, după ce noul director de marketing (n.r. – Romeo Bănică) va deveni activ, ce diferență va fi chiar organizarea de meciuri față de ce se întâmplă azi”, a declarat omul de afaceri, conform ProSport.

3 oameni de afaceri ar fi gata să facă o ofertă pentru preluarea pachetului majoritar de acțiuni de la Dinamo: „Stau pe milioane de euro!”

Jurnalistul Daniel Șendre a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA faptul că trei oamenii de afaceri ar fi interesați să investească la Dinamo: „Daţi-mi voie să fac un apel care va ajuta Dinamo. Apelul se adresează oamenilor de afaceri care sunt interesaţi să investească la Dinamo. Cred că este momentul să facă oferta lor publică.

ADVERTISEMENT

În ciuda evidenţei, în ciuda faptului că acţionarii lui Dinamo au vorbit despre refuzul ofertelor primite. Sunt foarte mulţi dinamovişti care cred că aceşti oameni nu există. Ori, aceşti oameni chiar există, sunt interesaţi de mai mult timp să preia Dinamo.

Este vorba de Simion Apreutese, Andrei Cionca şi Sorin Preda. Dintre cei trei, apelul merge către omul care în discuţiile lui cu apropiaţii vorbeşte numai despre performanţă la Dinamo. El are banii necesari să transforme Dinamo. Riscăm să comitem o nedreptate pentru acţionarii actuali. Oamenii ăştia au venit într-un moment greu, dar nu au investit sumele necesare.

Vorbim de oameni care stau pe milioane de euro şi, din informaţiile mele, vor să vină împreună. Au făcut inclusiv această propunere celor din Red&White. Oamenii ăştia sunt sănătoşi la cap. Când ai de gând să investeşti serios… Între 12-14 milioane de euro în următorii 2-3 ani. Datoriile se vor reduce la 2,5 milioane de euro odată cu aprobarea planului de reorganizare”.

MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ e una dintre cele mai urmărite emisiunii din spațiul online. Dumitru Dragomir face show în fiecare luni, de la ora 13:15, doar pe site-ul FANATIK. Emisiunea va fi apoi publicată în premieră pe canalele de YouTube și Facebook.

Dumitru Dragomir, avertisment cu privire la investitorii lui Dinamo

ADVERTISEMENT