Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Trei oameni grei de afaceri, gata să investească la Dinamo o sumă importantă

Dinamo stârneşte în continuare interes din partea investitorilor. Jurnalistul Daniel Şendre a declarat la FANATIK SUPERLIGA că trei oameni de afaceri sunt gata să facă o ofertă uriaşă pentru pachetul majoritar.
24.07.2023 | 14:10
Trei oameni grei de afaceri gata sa investeasca la Dinamo o suma importanta
Trei oameni grei de afaceri, gata să investească la Dinamo o sumă importantă. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamo a revenit în SuperLiga, dar nu are niciun punct după primele două etape. Chiar şi după schimbarea acţionariatului, apele rămân tulburi în “Groapă”, fanii solicitând investiţii imediate la club.

Trei oameni grei de afaceri, gata să investească la Dinamo o sumă importantă

Jurnalistul Daniel Şendre a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că trei oameni de afaceri (Simion Apreutese, Andrei Cionca şi Sorin Preda) sunt gata să facă o ofertă importantă pentru preluarea pachetului majoritar de la Dinamo:

ADVERTISEMENT

“Daţi-mi voie să fac un apel care va ajuta Dinamo. Apelul se adresează oamenilor de afaceri care sunt interesaţi să investească la Dinamo. Cred că este momentul să facă oferta lor publică.

În ciuda evidenţei, în ciuda faptului că acţionarii lui Dinamo au vorbit despre refuzul ofertelor primite. Sunt foarte mulţi dinamovişti care cred că aceşti oameni nu există. Ori, aceşti oameni chiar există, sunt interesaţi de mai mult timp să preia Dinamo. 

ADVERTISEMENT

“El are banii necesari să transforme Dinamo”

Este vorba de domnul Preda, domnul Cionca şi domnul Apreutese. Dintre cei trei, apelul merge către omul care în discuţiile lui cu apropiaţii vorbeşte numai despre performanţă la Dinamo. 

El are banii necesari să transforme Dinamo. Riscăm să comitem o nedreptate pentru acţionarii actuali. Oamenii ăştia au venit într-un moment greu, dar nu au investit sumele necesare.

ADVERTISEMENT

“Între 12-14 milioane de euro în următorii 2-3 ani”

Şi atunci, este normal să se clarifice această problemă, o dată pentru totdeauna. Deci este vorba de Simion Apreutese, Andrei Cionca şi Sorin Preda. Ei sunt cei trei. 

Vorbim de oameni care stau pe milioane de euro şi, din informaţiile mele, vor să vină împreună. Au făcut inclusiv această propunere celor din Red&White. Oamenii ăştia sunt sănătoşi la cap.

ADVERTISEMENT

Când ai de gând să investeşti serios… Între 12-14 milioane de euro în următorii 2-3 ani. Datoriile se vor reduce la 2,5 milioane de euro odată cu aprobarea planului de reorganizare”, a spus Şendre la FANATIK SUPERLIGA.

Trei oameni de afaceri vor să preia Dinamo

ADVERTISEMENT