Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, luni, 30 octombrie, ora 10:30. Horia Ivanovici, invitați de marcă după Rapid – U Craiova

FANATIK SUPERLIGA programează o nouă ediție, luni, 30 octombrie, ora 10:30. Horia Ivanovici îi are invitați pe Adi Ilie, Bănel Nicoliță, Andrei Vochin, Robert Niță și Sorin Cârțu.
29.10.2023 | 20:08
Fanatik SuperLiga luni 30 octombrie ora 1030 Horia Ivanovici invitati de marca dupa Rapid  U Craiova
Fanatik SuperLiga, luni, 30 octombrie, ora 10:30. Horia Ivanovici, invitați de marcă după Rapid - U Craiova
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA revine cu o nouă ediție de top, luni, 30 octombrie, ora 10:30. Emisiunea se vede LIVE doar pe FANATIK.RO. Horia Ivanovici are invitați de calibru pentru analiza etapei a 14-a din campionatul intern.

FANATIK SUPERLIGA, luni, 30 octombrie, ora 10:30. Horia Ivanovici, spectacol cu invitați de top

Runda din acest weekend a fost marcată de derby-ul Rapid – Universitatea Craiova și este clar că accentul se va pune pe tot ce s-a întâmplat în Giulești, dar asta nu înseamnă că se va trece cu vederea peste remiza FCSB-ului de la Ploiești sau peste celelalte jocuri.

ADVERTISEMENT

O atenție sporită va primi și întâlnirea CFR Cluj – Farul Constanța, care va încheia etapa a 14-a. Toți cei prezenți în platoul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, luni, 30 octombrie, ora 10:30, vor face o analiza a ceea ce ne așteaptă în Gruia.

La butoane în postura de moderator va fi Horia Ivanovici, iar pe lista invitaților se află două nume grele: di Ilie, Bănel Nicoliță, Andrei Vochin și Robert Niță. Și ca schema să fie completă, prin Skype va intra și Sorin Cârțu, care va comenta în stilul său caracteristic jocul Universității Craiova din Giulești.

ADVERTISEMENT

Vor exista discuții, dezbateri, polemici, umor și ”omor”. De asemenea, prin telefon vor intra în direct cele mai relevante personaje din fotbalul românesc care să spună lucrurilor pe nume după o nouă etapă spectaculoasă.

Fiți pe fază! Pregătiți-vă telefoanele, tabletele sau laptopurile, asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet și fiți gata ”Să facem show” împreună cu Horia Ivanovici și invitații săi la o nouă ediție de FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Cum se poate vedea FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din România

FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită LIVE și EXCLUSIV pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30. În premieră, emisiunea se vede în fiecare luni, marți și vineri, ora 17:30 pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Totodată, FANATIK SUPERLIGA revine de fiecare dată cu ediții speciale înainte și după cele mai tari meciuri din fotbalul românesc. Pe canalul de Youtube FANATIK, dar și pe pagina de facebook Horia Ivanovici puteți fi la curent cu cele mai savuroase momente din emisiune.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din România, se laudă cu parteneriate puternice. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii.

ADVERTISEMENT