Life

După 10 ani de mariaj cu Irina, Cosmin Seleși a făcut anunțul: “Ce s-a schimbat fundamental este…”

Ce se întâmplă în mariajul lui Cosmin Seleși cu soția lui, Irina. Prezentatorul a vorbit despre relația dintre el și partenera sa.
18.04.2024 | 07:01
Dupa 10 ani de mariaj cu Irina Cosmin Selesi a facut anuntul Ce sa schimbat fundamental este
Ce se întâmplă în mariajul lui Cosmin Seleși cu Irina, după 10 ani de relație. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Cosmin Seleși este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori din România. În ciuda faptului că este mereu în lumina reflectoarelor, acesta este foarte discret atunci când vine vorba de familia sa. Așa se face că nu multă lume cunoaște detalii despre mariajul său cu Irina.

Cosmin Seleși, cheia unui mariaj longeviv și echilibrat

Cosmin Seleși este unul dintre prezentatorii care nu mai are nevoie de introduceri. Cu o carieră de zeci de ani în spate și cu proiecte de succes la activ, Seleși este unul dintre cei mai iubiți oameni de televiziune.

ADVERTISEMENT

Longevitatea nu definește doar cariera lui Cosmin Seleși, ci și mariajul. Faimosul prezentator este căsătorit de 10 ani și pare că a găsit rețeta unei căsnicii fericite și de durată.

Cosmin Seleși nu vorbește prea des despre familia sa sau despre mariajul lui. Însă, atunci când o face, are cele mai frumoase cuvinte la adresa partenerei sale de viață.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul a recunoscut că mariajul său a rezistat foarte bine trecerii timpului din mai multe considerente. Primul și poate cel mai important este comunicarea, iar apoi urmează alte aspecte comune și cunoscute tuturor.

Prezentatorul de la PRO TV recunoaște că soția lui este cea care îl echilibrează

Ori de câte ori are ocazia, Cosmin Seleși folosește cuvinte alese pentru a vorbi despre soția lui. Recunoaște, fără a sta prea mult pe gânduri că ea este cea care îl echilibrează, din toate punctele de vedere.

ADVERTISEMENT

”Am știut mereu să comunicăm, să ne înțelegem și să găsim modul optim prin care să depășim când existau clipe mai dificile. Simt că ne completăm foarte bine, ea este echilibrul meu.”, a spus Cosmin Seleși pentru viva.ro.

Din fericire, relația prezentatorului cu frumoasa lui soție nu a avut parte de momente dificile sau de teste supreme. Au existat episoade problematice, ca în fiecare cuplu, însă nimic care să le pună în pericol mariajul.

ADVERTISEMENT

Cosmin Seleși este foarte fericit alături de soția lui și recunoaște că aceasta a jucat un rol esențial în ceea ce privește maturizarea lui, din toate punctele de vedere. Acum, prezentatorul este mult mai rațional, iar alături de partenera sa a întemeiat o familie superbă.

”Îi mulțumesc că a învățat să mă accepte, să mă iubească și să construim o familie atât de frumoasă împreună. (…) Ce s-a schimbat fundamental este faptul că acum vedem împreună spre viitor – ne gândim la copii, la ceea ce urmează pentru noi și așa mai departe.”, a mai spus acesta pentru sursa menționată.

ADVERTISEMENT