Life

După mai bine de zece ani de căsnicie cu Irina, Cosmin Seleși a făcut anunțul: ”Niciodată”

Cosmin Seleși și Irina sunt împreună de ani buni. Chiar și așa, prezentatorul tv a fost mereu reținut când a venit vorba de viața personală.
03.09.2023 | 21:18
Dupa mai bine de zece ani de casnicie cu Irina Cosmin Selesi a facut anuntul Niciodata
După mai bine de zece ani de căsnicie cu Irina, Cosmin Seleși a făcut anunțul. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cosmin Seleși se numără printre cei mai apreciați prezentatori tv din România. A prezentat numeroase emisiuni celebre și de asemenea, are un stil unic atunci când apare pe micile ecrane. E mereu amuzant, dar și binedispus.

Anunțul făcut de Cosmin Seleși după mai bine de zece ani de căsnicie cu Irina

Dacă pe plan profesional lucrurile îi merg ca pe roate, ce se întâmplă în căsnicia prezentatorului tv? Cosmin Seleși a oferit un interviu în care a vorbit cât se poate de deschis despre relația cu Irina.

ADVERTISEMENT

După mai bine de zece ani de căsnicie, Cosmin Seleși nu are ce să îi reproșeze soției sale. Cei doi nu s-au contrazis niciodată și mai mult de atât, dacă el decide ceva, atunci soția are grijă să nu îi atragă atenția, în special când în preajmă sunt și copiii.

Iar dacă vreodată greșește, prezentatorul tv spune că soția sa vorbește după cu el aceste aspecte. Totul se întâmplă în privat însă, astfel încât copiii să nu fie ”bulversați”

ADVERTISEMENT

„Nu, niciodată nu ne-am contrazis. Dacă eu hotărăsc ceva, soția nu mă contrazice, de față cu copiii. Dacă am greșit, îmi spune în privat, că atunci bulversezi copilul.”, a mai spus Cosmin Seleși, pentru cancan.ro.

Ce relație are însă prezentatorul tv cu copiii săi? Poate nu pare, dar Cosmin Seleși recunoaște că este un părinte destul de aspru. Totodată, el adaugă că are și niște reguli clare după care se ghidează.

ADVERTISEMENT

Ce fel de părinte este prezentatorul tv

În opinia sa, până la o anumită vârstă, cei mici au nevoie de reguli stricte. El la rândul său a recunoscut că funcționează după anumite reguli. Drept urmare, de asta au nevoie și copiii în primii ani de viață.

„Sunt mai aspru un pic, mai cu reguli. Eu cred că educația copiilor, cel puțin în primii șapte, opt, zece ani, au nevoie de reguli. Și nu mă refer doar la reguli stricte. E regulă clară, ne spălăm pe mâini înainte de masă, și asta e o regulă.

ADVERTISEMENT

Regulă să ne spălăm pe dinți dimineața și seara. Regulă să ne facem patul. Și eu funcționez după reguli. Și tu funcționezi după reguli. Cred că trebuie să le dăm asta la început.”, a spus Cosmin Seleși, pentru cancan.ro .

Printre altele, prezentatorul tv a mai dezvăluit și ce a făcut vara aceasta. Se pare că și-a luat timp liber pentru a-l petrece cu familia. Nu a participat la alte evenimente, iar pauza i-a prins destul de bine.

ADVERTISEMENT