Life

După 17 ani de căsnicie cu Petre Roman, Silvia Chifiriuc a dat vestea: “Nu știu ce se întâmplă, dar nu…”

După 17 ani de căsnicie cu Petre Roman, Silvia Chifiriuc a dat o veste complet neașteptată. Ce a spus aceasta și se întâmplă între cei doi?
17.10.2023 | 18:42
Dupa 17 ani de casnicie cu Petre Roman Silvia Chifiriuc a dat vestea Nu stiu ce se intampla dar nu
Ce spune Silvia Chifiriuc după 17 ani de căsnicie cu Petre Roman. Sursă foto: Ok Magazin, Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După 17 ani de căsnicie cu Petre Roman, Silvia Chifiriuc, a vorbit despre relația dintre cei doi. Cum se înțelege cu adevărat cuplul după atât de mulți ani și în ciuda faptului că mulți nu le-ar fi dat șanse?

Ce spune Silvia Chifiriuc după 17 ani de căsnicie cu Petre Roman

Silvia Chifiriuc și Petre Roman s-au căsătorit în anul 2009. Iar relația lor a fost intens discutată la acea vreme, în condițiile în care cu un an în urmă se aflase că fostul premier al României avea o nouă parteneră de viață.

ADVERTISEMENT

Menționăm faptul că anterior, acesta era căsătorit cu Mioara Roman, alături de care are o fiică, pe Oana Roman. După 17 ani împreună, Silvia Chifiriuc și Petre Roman pot spune că au găsit secretul unei relații de succes.

Trăiesc în continuare o frumoasă poveste de dragoste, iar Petrus, fiul celor doi, care s-a născut în urmă cu 13 ani, i-a completat. Iar timpul parcă nici nu a trecut, iar asta o confirmă chiar ea.

ADVERTISEMENT

Pentru Silvia Chificiuc, timpul alături de Petre Roman trece altfel. Nu știe când s-au dus 17 ani de la nuntă, iar totul parcă a fost cu mult mai scurt. La rândul său, fostul premier a confirmat acest lucru.

„Eu nu am chestia asta cu cifrele! Pentru mine este așa că ar fi fost acum câțiva anișori… Nu știu ce se întâmplă, dar nu realizez…”, a declarat Silvia Chifiriuc. „Număratul anilor nu ne place!”, a completat Petre Roman, potrivit viva.ro.

ADVERTISEMENT

Secretul unei vieți frumoase

Totodată, aceasta a mai dezvăluit că știe cum să atragă lucrurile frumoase. Cu cât este mai recunoscătoare o persoană pentru ce are, cu atât lucrurile bune vin spre ea. Silvia Chifiriuc spune că a făcut acest exercițiu.

Îi este recunoscătoare lui Dumnezeu pentru tot ce i-a dat și îi mulțumește în fiecare zi. Soția lui Petre Roman este convinsă că recunoștința poate să aducă în viața unui om lucruri cu adevărat minunate.

ADVERTISEMENT

„Cu cât ești mai recunoscător, cu atât lucrurile vin spre tine și mai frumos. Și am făcut acest exercițiu și de atunci nu trece o zi să nu fiu recunoscătoare Divinității, să nu mulțumesc.

Și cu cât mă retrag seara, la somn, cu aceste gânduri de mulțumire și îmi fac o listă vizuală cu ce am rezolvat în ziua respectivă. A doua zi se deschid lucruri la care nici nu m-am gândit. Recunoștința îți aduce lucruri minunate în viață”, a mai spus Silvia Chifiriuc.

ADVERTISEMENT
Tags: