Life

După 3 ani de mariaj, au aflat că sunt veri: „Mi-a căzut falca”

Cazul ireal a doi soți care au aflat abia după trei ani de căsătorie că sunt veri. Cum a fost acest lucru posibil și cum au reacționat.
08.09.2023 | 07:20
Dupa 3 ani de mariaj au aflat ca sunt veri Mia cazut falca
Tylee și Nick Waters au descoperit după trei ani de mariaj că sunt verișori. Sursa foto: colaj Fanatik/ Instagram
ADVERTISEMENT

După trei ani de căsnicie, Tylee și Nick Waters, din Statele Unite ale Americii, au descoperit că, de fapt, sunt verișori. Abia acum au înțeles fanii lor din mediul online că asemănarea fizică izbitoare nu este o simplă coincidență.

Cum au descoperit doi soți că, de fapt, sunt veri

Tylee și Nick Waters sunt doi influenceri din Utah, Statele Unite ale Americii, renumiți pentru transparența cu care prezintă publicului ce se întâmplă în viața lor. Ei au aceleași pasiuni, împart aceeași zi de naștere și se simt extraordinar împreună.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, asemănarea fizică e izbitoare, iar de curând cei doi soți au mărturisit în fața celor 26.000 de urmăritori de pe TikTok că asta nu este o simplă coincidență. Fără să ofere mai multe detalii, au anunțat descoperirea uluitoare făcută.

Astfel că, după cei trei ani în care au fost soț și soție, Tylee și Nick Waters au aflat că sunt veri. Cu toate acestea, nu au de când să pună capăt mariajului, ba chiar au dat vestea dansând și zâmbind, semn că nu sunt prea afectați.

ADVERTISEMENT
soți veri sărut rochie televizor
Doi soți au aflat că sunt veri după trei ani de căsnicie.
Sursa foto: captură TikTok

„Am aflat că suntem veri la trei ani de când ne-am căsătorit. Ne-am fi dorit să fie o glumă”, au transmis Tylee și Nick Waters, pe TikTok. Imediat, publicul lor a reacționat și a spus ce părere are despre această situație.

„Mi-a căzut falca”

Unii au dezvăluit că este o obișnuință că în Utah, locul din care sunt cei doi soți, oamenii să fie veri. De altfel, acesta este și motivul pentru ca multe persoane refuză să se căsătorească cu cineva din apropiere, ca nu cumva să afle că sunt rude.

ADVERTISEMENT

Cum?! Mi-a căzut falca”, „Să nu aveți întâlniri de familie”, „Am pățit și eu același lucru. M-am căsătorit, am făcut un copil și după aceea am aflat că suntem verișori de gradul al cincilea”, au fost câteva comentarii.

„Eu și soțul meu suntem veri de gradul al zecelea”, „Aproape toți cei pe care îl cunosc din Utah îmi sunt, într0un fel sau altul, verișori”, „De aceea mama vrea să știe cu cine mă întâlnesc, ca să-mi spună dacă suntem sau nu rude”, au reacționat alte persoane.

ADVERTISEMENT

În România, Codul Civil interzice clar căsătoria între rudele de linie dreaptă și între cele de linie colaterală până la cel de-al patrulea grad inclusiv. Există, însă, câteva excepții care se aplică doar în cazurile speciale.

„Pentru motive temeinice, căsătoria între rudele în linie colaterală de gradul al patrulea poate fi autorizată de instanţa de tutelă în a cărei circumscripţie îşi are domiciliul cel care cere încuviinţarea. Instanţa se va putea pronunţa pe baza unui aviz medical special dat în acest sens”, arată Articolul 274, conform cancan.ro.

ADVERTISEMENT