Life

După 5 ani de căsnicie cu Alin Boroi, Diana Dumitrescu a făcut anunțul: ”Pa, la revedere…”

După un mariaj de 5 ani cu Alin Boroi, Diana Dumitrescu a oferit vestea momentului. Ce se întâmplă cu relația amoroasă a celor doi.
11.11.2023 | 16:55
Dupa 5 ani de casnicie cu Alin Boroi Diana Dumitrescu a facut anuntul Pa la revedere
După un mariaj de 5 ani cu Alin Boroi, Diana Dumitrescu a oferit vestea momentului. Ce se întâmplă cu relația amoroasă a celor doi. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

După 5 ani de căsnicie cu Alin Boroi, Diana Dumitrescu a făcut anunțul. „Pa, la revedere…”, este o parte din declarația făcută de frumoasa blondină în urmă cu foarte puțină vreme, în cadrul unui podcast de pe Youtube.

După un mariaj de 5 ani cu Alin Boroi, Diana Dumitrescu a oferit vestea momentului. Ce se întâmplă cu relația amoroasă a celor doi

După un mariaj de 5 ani cu Alin Boroi, Diana Dumitrescu a oferit vestea momentului. Ce se întâmplă cu relația amoroasă a celor doi, mai ales de când a venit pe lume fiul lor, Carol. Vedeta a devenit mamă în anul 2019.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita actriță a dezvăluit că nu mai doarme în același pat cu partenerul de viață, subliniind că a fost la un pas de divorț. Fosta prezentatoare de la Mireasa doarme în fiecare noapte cu băiatul său care are 4 ani.

„Problema a fost că în momentul în care Carol a împlinit un an nu a mai vrut să doarmă singur și am zis noi să facem cu rândul. A ținut așa vreo 2 săptămâni până când s-a îmbolnăvit copilul și a dormit doar mama cu el și pa la revedere.

ADVERTISEMENT

Acum înțelegi care e problema în toată relația noastră? De aia zic că lucrurile nu s-au așezat așa cum ar fi vrut Alin, că el își imagina că noi doi o să stăm liniștiți să dormim în patul nostru, să ne facem lucrurile noastre de cuplu.

Și așa mai departe și copilul să doarmă liniștit în camera lui, lucru care nu se întâmplă și am încercat să fac trecerea de mai multe ori, dar se trezește noaptea și mă caută că sunt invizibilă.

ADVERTISEMENT

Vreo 2 nopți am încercat să nu mai dorm cu el în pat și negăsindu-mă s-a panicat foarte tare că sunt invizibilă și a avut niște trăiri foarte puternice”, a dezvăluit Diana Dumitrescu în podcast-ul Te ascult, moderat de Ilinca Vandici.

Diana Dumitrescu, conștientă că mariajul ”scârțâie”

Diana Dumitrescu este perfect conștientă că mariajul cu soțul său, Alin Boroi, ”scârțâie” de ceva vreme. Singurul minus din povestea de dragoste a celor doi este faptul că nu mai împart același pat și aceeași cameră.

ADVERTISEMENT

Din fericire, nu este un aspect peste care nu se poate trece și nici nu este ceva nemaivăzut. Lucrurile nu mai merg în același ritm pentru blondină și partenerul de viață cu care nu are foarte multe fotografii în mediul virtual. Cu toate acestea nu se vede alături de alt bărbat.

ADVERTISEMENT