Life

După 7 ani de căsnicie cu Ștefan Bănică Jr, Lavinia Pîrva a făcut un anunț neașteptat: ”Am considerat că adevărul o să iasă la iveală”

După 7 ani de căsnicie cu Ștefan Bănică Jr, Lavinia Pîrva a făcut un anunț neașteptat. Vedeta a vorbit despre relația ei, extrem de deschis.
19.04.2024 | 20:55
Dupa 7 ani de casnicie cu Stefan Banica Jr Lavinia Pirva a facut un anunt neasteptat Am considerat ca adevarul o sa iasa la iveala
Anunțul făcut de Lavinia Pîrva după 7 ani de căsnicie cu Ștefan Bănică Jr. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După 7 ani de căsnicie cu Ștefan Bănică Jr, Lavinia Pîrva a vorbit deschis despre relația sa. Cum se înțeleg cei doi în intimitate având în vedere numeroasele zvonuri apărute? Este vedeta o persoană geloasă?

Anunțul făcut de Lavinia Pîrva după 7 ani de căsnicie cu Ștefan Bănică Jr

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. sunt căsătoriți deja de 7 ani și au o familie superbă. Cum se înțeleg însă cei doi? Într-un interviu recent acordat, vedeta a fost cât se poate de deschisă, astfel încât să nu mai lase loc de interpretări.

ADVERTISEMENT

În opinia sa, soțul ei este unul dintre cei mai frumoși bărbați din România. Acest lucru nu a făcut-o însă să fie geloasă. Lavinia Pîrva spune că Ștefan Bănică Jr. nu a făcut niciodată nimic care să o deranjeze.

De asemenea, ea a mai dezvăluit și că dacă ar fi fost o persoană care să stea mereu cu garda sus, cel mai probabil nu ar fi reușit să clădească familia pe care o are astăzi, care de altfel este și una unită.

ADVERTISEMENT

„Ștefan este, fără dar și poate, unul dintre cei mai frumoși bărbați de la noi din țară. Acum, vă întreb pe voi! Credeți că am fi avut cum să avem o căsnicie dacă eram geloasă?

Cum ar fi fost să stau mereu cu garda sus și să pierd din vedere alte lucruri care ne-au adus astăzi în acest moment, în acest loc, împreună, cu un copil! Nu sunt o femeie geloasă, dar și datorită comportamentului soțului meu! Niciodată nu m-a făcut să simt ceva ce m-ar fi putut deranja”, a recunoscut Lavinia Pîrva pentru ego.ro.

ADVERTISEMENT

Ce spune vedeta despre zvonurile din spațiul public

Printre altele, vedeta a vorbit și despre zvonurile care au tot apărut în spațiul public. Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. se înțeleg foarte bine și nu se pune problema de conflicte în familie.

De asemenea, ea mai adăugat și că cel mai probabil nu o să poată să oprească niciodată astfel de informații. Chiar și așa, speră ca de fiecare dată adevărul să iasă la suprafață, astfel încât să nu mai existe loc de explicații.

ADVERTISEMENT

„Pentru mine a fost destul de greu în urmă cu ceva ani să văd că sunt foarte des pe prima pagină a ziarelor cu o etichetă care nu era a mea! Nu am simțit niciodată nevoia să mă justific în niciun fel pentru că am realizat de pe atunci că este în zadar!

Niciodată nu o să pot să închid gura lumii și presa caută senzaționalul! Am considerat că întotdeauna adevărul o să iasă la iveală dacă trebuie”, a mai adăugat aceasta, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT