Life

După anunțul logodnei cu Alex Velea, Antonia a mai rezolvat o situație delicată! Ce se întâmplă cu fiica din prima căsătorie

Antonia și Alex Velea au anunțat că s-au logodit, de curând, iar acum frumoasa cântăreață a făcut un al doilea anunț important, ea reușind să rezolve problema custodiei fiicei sale din prima căsătorie.
23.08.2021 | 15:50
Dupa anuntul logodnei cu Alex Velea Antonia a mai rezolvat o situatie delicata Ce se intampla cu fiica din prima casatorie
Antonia a reusit sa rezolve situatia fiicei din prima casatorie, iar acum se poate bucura de apropiata nunta cu Alex Velea Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Antonia și Alex Velea sunt, probabil, ocupați să își organizeze nunta, dar, cu toate acestea, cântăreața și-a găsit timpul necesar pentru a pune în perfectă ordine lucrurile cu privire la Maya, fetița ei din prima căsătorie care,a cum, locuiește în Italia, alături de tatăl ei.

Antonia a rezolvat situația custodiei fiicei din prima căsătorie

Conform revistei Viva, Antonia și Vincenzo Castellano au rezolvat, la ani buni după ce și-au anunțat despărțirea, situația oficială a divorțului și, evident, a custodiei fiice lor, Maya.

ADVERTISEMENT

Și, așa cum era de așteptat, Maya va rămâne în Italia, alături de tatăl său și de familia lui, dar Antonia o va putea vizita oricând și, în plus, o va putea aduce, atunci când își dorește, în România.

”Am stabilit să petreacă timp și la mine în România, cu noi. Lucruri absolut normale”, a explicat Antonia pentru sursa citată, precizând, totodată, că indiferent ce s-ar întâmpla, de fiecare dată când vor avea loc evenimente importante în viața fiicei sale, artista va fi alături de puștoaică.

ADVERTISEMENT

Nu am lipsit de la nicio aniversare din viața ei, mai puțin de la cea de anul trecut (din cauza pandemiei, n. red). (…) Și anul acesta, voi fi acolo alături de ea”, a mai precizat Antonia pentru sursa citată.

Antonia, cerută în căsătorie de Alex Velea

”Da, ne căsătorim! Ne pregătim de când ne cunoaștem să ne căsătorim (râde, n.red). O să fie o surpriză momentul în care ne căsătorim, dar așteptăm să se termine cu pandemia”, a spus Alex Velea, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe frumoasa Antonia după ce i-a pus pe deget un inel de logodnă fabulos, în valoare de peste 3.800 de euro, bijuteria fiind din aur alb de 18 k, cu safire galbene de 0,68 ca și diamante de 0,7 ca, cu un total de 68 de pietre, 20 de safire și 48 de diamante.

Antonia și Alex Velea au doi copii împreună

Antonia și Alex Velea se iubesc de ani buni, iar cei doi sunt, deja, fericiții părinți a doi băieți pe care, așa cum recunoștea Alex Velea pentru FANATIK îi cresc fără ajutorul bonelor.

ADVERTISEMENT

”Sunt cel mai bun tată, nu vreau să mă laud! Ceea ce îmi doresc este să fiu un tată bun pentru copiii noștri. Să fiu la fel de bun cum a fost tatăl meu cu mine”, spunea Alex Velea pentru FANATIK.

Antonia, prinsă într-un scandal uriaș din cauza relației cu Alex Velea

În 2011, aflată la început de drum în lumea muzicii de la noi, Antonia se căsătorea cu omul de afaceri italian Vincenzo Castellano, cel alături de care a născut primul ei copil, pe Maya.

În 2013 însă un scandal epocal zguduia showbiz-ul românesc, Antonia și soțul ei despărțindu-se din cauza relației pe care artista o avea cu Alex Velea, căsătorit la rândul său cu o altă femeie.

Într-un final, anul trecut, Antonia a reușit să divorțeze de Vincenzo Castellano, motiv perfect pentru ca Alex Velea să o ceară în căsătorie, decis să formeze, alături de frumoasa cântăreață și cei doi copii ai lor, o familie și la modul oficial.

ADVERTISEMENT