Sport

După ce a fost părăsit, a aflat că soția este însărcinată: „Se chinuie teribil”. Scandal amoros pentru un star din Premier League

Scandal amoros pentru unul dintre starurile lui Manchester City. După ce a fost părăsit de soție, fotbalistul a aflat că aceasta este însărcinată cu al 4-lea copil.
17.01.2024 | 19:26
Un star din Premier League a aflat că soția este însărcinată, după ce aceasta l-a părăsit. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Kyle Walker, fundașul dreapta de la Manchester City, traversează o perioadă controversată din punct de vedere amoros. Recent, Annie Kilner, soția starului din Premier League, a anunțat despărțirea de Kyle Walker pe rețelele de socializare pentru infidelitate. Totuși, Annie Kilner ar fi însărcinată cu al 4-lea copil pe care îl are cu jucătorul de 33 de ani.

După ce a fost părăsit, soția a anunțat că este însărcinată: „Se chinuie teribil”. Scandal amoros pentru un star din Premier League

Annie Kilner a luat decizia de a-l părăsi pe Kyle Walker după ce influencerul Lauryn Goodman a sunat-o și i-a mărturisit că are doi copii împreună cu starul lui Manchester City. De cealaltă parte, Annie Kilner a fost ferm convinsă că relația dintre Kyle Walker și Lauryn Goodman s-a încheiat.

ADVERTISEMENT

Tabloidul The Sun a dezvăluit o informație neașteptată în scandalul amoros. Annie Kilner, fosta soție a lui Kyle Walker, este din nou însărcinată. Cei doi au deja împreună 3 copii. Vestea care trebuia să-i aducă fericire britanicei s-a transformat într-un adevărat chin.

”Annie este însărcinată în 6 luni cu al patrulea copil. Ar fi trebuit să fie o perioadă fericită. În schimb, se chinuie teribil din cauza ultimului scandal în care a fost implicat Kyle.

ADVERTISEMENT

Este fragilă în acest moment, dar face orice pentru a-și proteja copiii. A fost foarte rănită”, a transmis o persoană apropiată de soția lui Kyle Walker, potrivit The Sun. Kyle Walker și Annie Kilner au fost împreună timp de 16 ani. Cei doi s-au căsătorit în 2021.

Kyle Walker a înșelat-o în nenumărate rânduri pe soția sa

Kyle Walker este recunoscut pentru relațiile extraconjugale pe care le are. Laura Brown, o vedetă TV din Marea Britanie, a dezvăluit la un moment dat că a avut o aventură cu fotbalistul lui Manchester City, deși acesta era împreună cu Annie Kilner.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Kyle Walker a fost iertat de soție, însă scenariul s-a repetat. În 2020, fundașul dreapta a început o relație cu Lauryn Goodman. Cei doi au împreună doi copii. Totuși, Annie Kilner a crezut că relația dintre cei doi s-a terminat. Influencerul britanic a dezvăluit totul.

”Când i-am spus lui Annie a fost calmă. Totul s-a întâmplat pe 23 decembrie. Kyle și cu mine ne-am întâlnit la începutul lunii și știam că ne minte și pe mine și pe ea. Când lucrurile erau bine cu ea, erau rele cu mine, iar când lucrurile erau rele cu ea, erau bune cu mine. Ne-a jucat pe degete, a avut o viață dublă.

ADVERTISEMENT

annie

„I-am spus adevărul, că Walker este tatăl fiicei mele”

„În acea noapte, mi-a spus că vrea să vorbim pe FaceTime de Crăciun, dar i-am spus ‘Nu, s-a terminat, este o relație prea toxică’. Aveam nevoie să nu mă mai urmărească și l-am blocat.

După Boxing Day, am pus pe cineva să îi trimită mesaj lui Annie, pentru că știam că el joacă în deplasare și puteam vorbi cu ea să îi spun adevărul, că Kyle este tatăl fiicei mele. Ea mi-a spus ‘Aveam o presimțire și le-am spus prietenilor mei că ea este fiica lui’. Prietenii ei i-au spus că este nebună.

Kyle a negat că ea este fiica lui de foarte multe ori. Cred că Annie nu voia să creadă că ăsta este adevărul, ceea ce este de înțeles. M-a tot întrebat despre dovezi, așa că i-am arătat testul ADN, dar chiar și atunci ea s-a îndoit că ce i-am spus este adevărat, asta până când i-am arătat numele fiicei mele în acte.

Apoi, eu și Annie am vorbit pe Facetime, iar fiica mea era acolo. Mi-a pus multe întrebări. I-am spus că nu vreau să o rănesc, dar ea a insistat să vadă poze, să știe detalii.

I-am arătat o poză cu Kyle și Kairo în timp ce joacă fotbal. I-am spus lui Annie ‘Nu voi face nimic, întotdeauna aș vorbi cu tine mai întâi, asta fac acum, dar nu voiam ca fiica mea să fie un secret’”, a declarat Lauryn Goodman.

ADVERTISEMENT