Life

După ce s-a logodit cu Oana Moșneagu, Vlad Gherman a făcut un anunț surprinzător: ”Ne-am gândit la un moment dat să…”

După cererea în căsătorie, Vlad Gherman vine cu o nouă veste legată de relația cu Oana Moșneagu. Ce a mărturisit actorul.
05.09.2023 | 16:40
Dupa ce sa logodit cu Oana Mosneagu Vlad Gherman a facut un anunt surprinzator Neam gandit la un moment dat sa
După cererea în căsătorie, Vlad Gherman vine cu o nouă veste legată de relația cu Oana Moșneagu. Ce a mărturisit actorul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

După ce s-a logodit cu Oana Moșneagu, Vlad Gherman a făcut un anunț surprinzător. La ce s-a gândit la un moment dat cântărețul. Totul are legătură cu locul în care i-a oferit inelul partenerei sale de viață cu care se iubește de mai bine de doi ani.

După cererea în căsătorie, Vlad Gherman vine cu o nouă veste legată de relația cu Oana Moșneagu. Ce a mărturisit actorul

După cererea în căsătorie, Vlad Gherman vine cu o nouă veste legată de relația cu Oana Moșneagu. Îndrăgitul actor a vorbit despre viitoarea nuntă, dar și despre locația pe care a luat-o în calcul, dar asta nu înseamnă că ezită să se gândească și la alte locuri.

ADVERTISEMENT

Artistul ar dori să facă nunta la Palatul Mogoșoaia din județul Ilfov, acolo unde frumoasa șatenă a spus marele „Da”. Cei doi își doresc un eveniment restrâns, dar la care să participe familia și persoanele apropiate lor.

„Ne-am gândit la un moment dat să facem la Palatul Mogoșoaia. Sunt multiple variante, dar o să stabilim ceva”, a spus Vlad Gherman în emisiunea Xtra Night Show, de la Antena Stars. Vedeta și iubita sa nu au stabilit încă detaliile ceremoniei.

ADVERTISEMENT

„Ne-am gândit la numărul de invitați, vrem să fie o nuntă micuță, 100 și puțin de invitați, prieteni, familie, nu foarte elegant. Habar nu avem locația unde o să facem nunta.

Suntem așa pe lângă, nu am avut timp să ne documentăm, să căutăm locații”, a completat Oana Moșneagu, în același show TV. Frumoasa șatenă și artistul nu au hotărât dacă fac cununia civilă și cea religioasă în aceeași zi.

ADVERTISEMENT

Oana Moșneagu și Vlad Gherman, detalii despre nuntă

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au oferit câteva detalii despre nunta pe care o pregătesc, dar pentru care nu au ales încă data. Frumoasa șatenă va îmbrăca o rochie care să nu o incomodeze atunci când dansează.

„Nu am o rochie preferată, mă uit constant pe internet, până nu mă duc să probez să văd ce mă avantajează, asta e. Vreau o rochie să pot să dansez fără să mă țină mâneca sau trena”, a mai spus actrița.

ADVERTISEMENT

În aceeași notă, Oana Moșneagu și Vlad Gherman își doresc să se bucure de ziua cea mare și să nu simtă nicio presiune. În plus, cei doi actori s-au gândit inclusiv să caute o persoană care să le planifice nunta care va fi una simplă, clasică.

ADVERTISEMENT