Life

După nunta cu Gina Pistol, Smiley a făcut o dezvăluire importantă: “Mi-am dat seama că am omis un detaliu”

Smiley, dezvăluire importantă după nunta cu Gina Pistol. Cântărețul și prezentatorul și-a dat seama că a uitat de un anumit detaliu.
06.06.2023 | 09:42
Dupa nunta cu Gina Pistol Smiley a facut o dezvaluire importanta Miam dat seama ca am omis un detaliu
Detaliul dezvăluit de Smiley după nunta cu Gina Pistol, Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Smiley și Gina Pistol au făcut nunta la finalul lunii mai, iar artistul le-a făcut fanilor o dezvăluire importantă. Cântărețul a realizat că a uitat de un anumit detaliu legat de marele eveniment.

Ce dezvăluire importantă a făcut Smiley după nunta cu Gina Pistol

Prezentatorul de la Românii au talent și partenera lui de viață au avut nunta cu mai bine de o săptămână în urmă. La eveniment au fost prezente persoanele apropiate din viața lor, precum și alte vedete

ADVERTISEMENT

După nuntă, cei doi au plecat în luna de miere în sudul Franței. Nașii lor sunt cei care le-au făcut cadou această vacanță de lux, unde vor sta timp de zece zile. Josephine a rămas acasă, alături de bunici.

Înainte de a pleca în luna de miere, Smiley le-a dezvăluit internauților un detaliu de care a uitat, inițial. Smiley a uitat să le arate urmăritorilor costumul său de mire. Astfel, acesta a postat două imagini din ziua marelui eveniment. Totodată, a dezvăluit și cine s-a ocupat de îmbrăcămintea lui.

ADVERTISEMENT

“Mi-am dat seama că am omis un detaliu foarte important: costumul de mire de la @irinavoinea”, a scris cântărețul pe Instagram, în dreptul unor imagini în care poartă costumul de ginere, care este fabricat din in.

Fanilor le-a plăcut foarte mult costumul și l-au felicitat pe Smiley pentru că a făcut această alegere. Pe de altă parte, alții nu au apreciat atât de mult felul în care artistul s-a îmbrăcat la propria nuntă.

ADVERTISEMENT
Smiley costum nuntă
Costumul lui Smiley de la nunta cu Gina Pistol. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik

Ce l-a emoționat pe Smiley în ziua nunții cu Gina Pistol

Atât Gina Pistol, cât și Smiley au avut mari emoții în ziua nunții. Antrenorul de la Vocea României a mărturisit că momentul care i s-a părut cel mai emoționant și pe care l-ar retrăi este dansul mirilor.

Cei doi au dansat pe melodia “Dance Me to the End of Love”, de Leonard Cohen. “Cred că dansul nostru aș vrea să-l retrăiesc toată viața. Ne place foarte mult și ne emoționează de fiecare dată când o ascultăm.

ADVERTISEMENT

Noi dansăm foarte mult împreună, amândoi, dar și acum, de când a venit Josephine dansăm în trei, și viața pentru noi chiar e un dans și ne facem muzica împreună acum. E o piesă cu semnificație din multe puncte de vedere pentru noi, și ne și place Leonard Cohen”, a declarat cântărețul

ADVERTISEMENT