Life

După sărutul cu Aris Eram de la America Express, Laura Giurcanu a făcut un anunț neașteptat: „Nu știu ce caut”

După ce a fost surprinsă sărutându-se cu Aris Eram, Laura Giurcanu a făcut un anunț neașteptat. Ce spune despre situația sa amoroasă.
04.12.2023 | 19:57
Dupa sarutul cu Aris Eram de la America Express Laura Giurcanu a facut un anunt neasteptat Nu stiu ce caut
Laura Giurcanu a făcut dezvăluiri despre situația sa amoroasă. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Laura Giurcanu a făcut dezvăluiri neașteptate despre situația sa amoroasă, la scurt timp după ce a fost fotografiată sărutându-se cu Aris Eram, fostul său coleg de la America Express.

Laura Giurcanu, dezvăluiri despre situația sa amoroasă. Ce spune despre Aris Eram

Deși în urmă cu câteva luni a fost surpinsă sărutându-se cu Aris Eram, în propria mașină, după ce l-a condus acasă, Laura Giurcanu a făcut declarații neașteptate despre situația sa amoroasă.

ADVERTISEMENT

De atunci, mulți s-au întrebat dacă ei formează sau nu un cuplu, mai ales că vedeta care a câștigat Next Top Model declara ulterior că se gândește la căsătorie și la ideea de a deveni mamă.

Totuși, fosta concurentă de la America Express a făcut acum declarații neașteptate despre situația sa amoroasă. Laura Giurcanu a afirmat chiar că nu a văzut niciodată imaginile cu pricina și că nu este împreună cu fiul Andreei Esca.

ADVERTISEMENT

„Nu, nu cred, chiar, n-am văzut! (n.r. despre imaginile cu Aris Eram). Eu nu am un partener, așa că am venit singură în această seară. Eu sunt singură singurică”, a declarat Laura Giurcanu pentru spynews.ro. 

Nu își dorește o relație

Ba mai mult de atât, concurenta de la America Express susține că în acest moment îi este foarte bine singură și nu este în căutare de o relație nouă. Amintim că, în trecut, Laura Giurcanu a fost cerută în căsătorie de fostul său iubit.

ADVERTISEMENT

„Nu-mi place să amestec relațiile cu munca, glumesc. Nu știu ce caut, momentan sunt bine singură, mă simt bine, sunt foarte ok așa, nu pot să zic neapărat că sunt în căutare de ceva sau de cineva”, a explicat Laura Giurcanu.

Într-o ediție anterioară a Podcastito Express, fosta concurentă de la America Express și Aris Eram au povestit cum s-au întâlnit prima dată, dar și cum au reușit să lege o prietenie strânsă în cadrul emisiunii de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

„Când ne-am cunoscut noi doi? Prima dată ne-am văzut la o masă în Brașov, acum 5 ani, dar tu erai mai mic. Mai adolescent. Aveai 15 ani”, a dezvăluit Laura Giurcanu. „În această competiție cred că ne-am împrietenit foarte repede. De la plecare. Din aeroport, unde am stat într-un separeu unde erau doar 2 șezlonguri pe care au dormit Alexia și Sânziana și eu și Laura am dormit pe jos”, a completat Aris.

ADVERTISEMENT