Sport

După Simona Halep, Mihaela Buzărnescu și-a anunțat revenirea în tenis: „Mă așteptam să primesc mai multă susținere. M-am simțit dată uitării”

După Simona Halep, revenită pe teren după scandalul de dopaj, Mihaela Buzărnescu a anunțat numele primului turneu la care va lua parte după accidentare.
25.03.2024 | 10:13
Dupa Simona Halep Mihaela Buzarnescu sia anuntat revenirea in tenis Ma asteptam sa primesc mai multa sustinere Mam simtit data uitarii
Mihaela Buzărnescu a anunțat turneul la care revine după accidentarea groaznică suferită în august 2022. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Mihaela Buzărnescu a urmărit din tribune victoria Soranei Cîrstea împotriva Dariei Kasatkina din turul 3 la WTA Miami, scor 7-5, 6-2. Ulterior, fosta câștigătoare a turneului de la San Jose a dat detalii despre viitorul ei și a vorbit despre revenirea Simonei Halep după scandalul de dopaj.

După Simona Halep, Mihaela Buzărnescu și-a anunțat revenirea în tenis: „O să joc la US Open”

Mihaela Buzărnescu a suferit o gravă accidentare în timpul meciului de la turneul Challenger de la Iași împotriva Cristinei Dinu, care a avut loc la începutul lunii august 2022. În urmă cu aproximativ două luni, fosta jucătoare clasată pe locul 20 WTA a suferit o intervenție chirurgicală, iar perioada de așteptare s-a prelungit.

ADVERTISEMENT

Fosta parteneră a fotbalistului Marco Dulca a dezvăluit că, dacă totul decurge conform planului, ar urma să revină pe teren la US Open. „Este frumos și ciudat în același timp pentru că sunt din postura de turist, dar mă bucur să fiu prezentă aici.

Am putut să mă uit la meciul Soranei (n.r. Cîrstea) și m-am bucurat că s-a calificat în turul al patrulea. De pe margine ești mult mai relaxată. Să văd live cum joacă a fost destul de interesant pentru mine. Mi-a dat încredere că mai pot să revin. 

ADVERTISEMENT

Mă întorc peste câteva zile la București, la recuperare. Nu este ușoară recuperarea mea, a fost o operație foarte grea. Încă 3, 4 luni mai durează recuperarea. Dacă totul e ok, o să-mi folosesc clasamentul înghețat și o să joc la US Open, deci în America”, a declarat Mihaela Buzărnescu, potrivit Digi Sport.

Mihaela Buzărnescu se simte dezamăgită: „Mă așteptam să primesc mai multă susținere din partea tenisului românesc”

Mihaela Buzărnescu a dezvăluit calvarul accidentării. Jucătoarea de tenis s-a simțit dezamăgită de atitudinea pe care oamenii din tenisul românesc au avut-o față de fosta jucătoare de Billie Jean King Cup a României.

ADVERTISEMENT

„A fost o perioadă foarte grea și neagră pentru mine. Am stat închisă în casă cu săptămânile, îmi era foarte greu să trec peste această accidentare. Acum două luni am ajuns la o operație destul de complicată.

Mă așteptam să primesc mai multă susținere din partea tenisului românesc și am fost puțin dezamăgită. M-am simțit dată uitării. Să vedem cum o să evoluez și vom vedea finalul carierei mele după ce voi reveni din accidentare, asta e clar”, a mai spus Mihaela Buzărnescu.

ADVERTISEMENT

Mihaela Buzărnescu a vorbit despre revenirea Simonei Halep: „Cu siguranță o să o vedem în curând cu rezultate bune”

Simona Halep a pierdut în primul tur la WTA Miami. A fost primul turneu la care fostul lider WTA a participat după scandalul de dopaj. Mihaela Buzărnescu este convinsă că dubla campioană de Grand Slam își va ridica nivelul de joc și va reuși să obțină rezultate importante.

“M-am bucurat foarte mult pentru ea şi pentru că s-a făcut dreptate, în sfârșit. Sper să o revedem din nou la nivelul ei. M-am bucurat că a primit wild card aici (n.r.- la Miami).

Cred că pentru ea, fericirea cea mai mare a fost că a putut să vină aici să joace. Cu siguranță i-a dat încredere și cu siguranță o să o vedem în curând cu rezultate bune”, a încheiat Buzărnescu.

ADVERTISEMENT