Life

Durere cumplită în familia unui artist din România. Este nevoit să-și înmormânteze fiul chiar în Ajun de Crăciun

Durere imensă în familia solistului de muzică populară Marcu Nicolici. Fiul său, Marian, a decedat în urma unui accident cardiovascular.
23.12.2023 | 19:19
Durere cumplita in familia unui artist din Romania Este nevoit sasi inmormanteze fiul chiar in Ajun de Craciun
Cântărețul de muzică populară, Marcu Nicolici, trece prin momente cumplite după moartea fiului său/ sursa foto: starpopular.ro
ADVERTISEMENT

Un cunoscut interpret de muzică populară din România trece prin momente grele. Fiul lui de 43 de ani a decedat și va fi  înmormântat chiar în Ajunul Crăciunului. Este vorba despre artistul Marcu Nicolici!

Marcu Nicolici și-a pierdut fiul

Cântărețul de muzică populară, Marcu Nicolici, trece prin momente cumplite după moartea fiului său. Marian s-a stins din viață subit, fără să aibă probleme de sănătate. Doctorii au încercat să-l salveze, dar a fost în zadar. Tânărul va fi condus pe ultimul drum, duminică, 24 decembrie.

ADVERTISEMENT

La începutul lunii decembrie, Marian împlinise 43 ani și avea tot viitorul înainte. Din păcate, el a suferit t un AVC, iar eforturile medicilor de a-l salva au fost în zadar. Familia lui a anunțat pe rețelele de socializare că fiul lui Marcu Nicolici va fi înmormântat în ajunul Crăciunului.

fiu marcu nicolici 2
Marian Nicolici a suferit un AVC

”Familia Nicolici anunța cu mare durere în suflet decesul fiului lor Marian Nicolici,în vârstă de 43 de ani. Înmormântarea va avea loc duminică 24 decembrie la ora 12:00 Pentru cei ce doresc să își ia rămas bun, este acasă”, a fost mesajul îndurerat al familiei Nicolici, postat pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Artiștii, îndurerați de drama lui Marcu Nicolici

Printre soliștii de renume care îi sunt alături fostului membru al Ansamblului Maria Tănase se numără și Filuța Bogdan. Cântăreața a precizat că îl știa de mic copil pe Marian și este extrem de afectată de moartea acestuia.

”Suntem alături de colegul nostru, Marcu Nicolici și de familia lui, pentru că trece prin cea mai grea încercare a vieții: a încetat din viață fiul său, Marian! Înmormântarea va avea loc mâine, cu plecare de acasă, comuna Simnicul de Sus sat Romanesti, la ora 12. Dumnezeu să îi lumineze calea!”, a scris Filuța Bogdan, pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Marian era singurul băiat al artistului și nu apucase să-l facă bunic. Pentru a-i face pe plac tatălui său, el a acceptat să cânte alături de el mai multe melodii. O bună perioadă de timp, Marian Nicolici a fost plecat la muncă, în Anglia.

Un cântăreţ îndrăgit de muzică populară a murit la doar 31 de ani

În luna aprilie a acestui an, Marian Toma, solist al Ansamblului profesionist “Doina Oltului”, a decedat la vârsta de 31 de ani. Artistul de muzică populară s-a stins din viaţă în urma unui accident vascular cerebral.

ADVERTISEMENT

Marian Toma a acuzat o stare de rău și a ajuns de urgență la UPU Slatina. Doctorii au stabilit că el suferise un AVC cu inundare masivă a creierului. Din păcate, câteva ore mai târziu, el s-a stins din viață la un spital din Capitală.

”Transmitem condoleanţe familiei şi celor apropiaţi. Lumina reflectoarelor s-a stins pentru Marian! Odihnă veşnică coleg şi prieten drag!”, a fost mesajul colegilor lui Marian Toma, potrivit gazetanoua.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: