News

Durere fără margini, tineri de 27 şi 24 de ani au murit în accidente cumplite. “Cătăline, luptă-te! Ai familie, ai copii!”

Doi tineri de 27 și 24 de ani au murit în accidente cumplite. Weekend negru pe șoselele din România, tragediile s-au ținut lanț.
19.02.2024 | 11:50
Durere fara margini tineri de 27 si 24 de ani au murit in accidente cumplite Cataline luptate Ai familie ai copii
Tineri de 24 și 27 de ani, morți în accidente cumplite. colaj Fanatik/ Foto Info Trafic România/ captură Observator
ADVERTISEMENT

Weekend negru pe șoselele din România, după ce doi tineri de 27 și 24 de ani au murit în accidente cumplite. Ambele tragedii s-au produs în cursul serii de duminică, 18 februarie, iar victimele se aflau la volan.

Doi tineri de 24 și 27 de ani, morți în accidente cumplite

Un tânăr de 27 de ani a fost implicat într-un accident violent, petrecut pe DN2, în localitatea Afumați din județul Ilfov. Bărbatul era la volanul unei mașini atunci când, din motive necunoscute, s-a izbit de un TIR, care circula în fața sa.

ADVERTISEMENT

În urma coliziunii violente, șoferul autoturismului a rămas încarcerat între fiarele contorsionate. Din imagini se poate observa că autoturismul a ajuns un morman de fiare, după ce s-a izbit puternic de autocamion.

La fața locului au ajuns pompierii și echipajele medicale. Salvatorii l-au descarcerat pe tânăr, însă era incoștient din cauza rănilor grave. În ciuda manevrelor de resuscitare, bărbatul nu a putut fi salvat.

ADVERTISEMENT

Traficul rutier a fost blocat câteva ore, fiind reluat după 22:00, potrivit Info Trafic România. Polițiștii desfășoară cercetări pentru a stabili, cu exactitate, în ce împrejurări a avut loc această tragedie.

Cătălin a lăsat în urmă o familie îndurerată

Un alt tânăr a sfârșit în mod cumplit, Drumul Naţional 55A, din județul Dolj. Accidentul rutier a avut loc, duminică seara, între localitățile Negoi și Catane. Șoferul, în vârstă de 24 de ani, a intrat cu mașina într-o căruță, în care se afla o familie cu doi copii.

ADVERTISEMENT

Impactul a fost fatal pentru Cătălin, tânărul de 24 de ani, care s-a răsturnat de câteva ori cu autoturismul, ajungând în afara carosabilului. Când au aflat, familia și prietenii lui Cătălin au venit într-un suflet la fața locului.

S-au rugat ca tânărul să fie salvat, în timp ce medicii efectuau manevre de resuscitare: „Ai copii, ai familie, Cătăline! Luptă-te! Chemaţi un elicopter, doamnă.”, strigau cu disperare rudele tânărului, arată Observator News.

ADVERTISEMENT

Din nefericire, șoferul de 24 de ani nu a putut fi salvat, lăsând în urmă o familie îndurerată. Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând să se afle cum s-a produs accidentul rutier.

 

ADVERTISEMENT