News

Greșeala fatală care a dus la accidentul mortal din Ilfov. Cine sunt cei doi tineri decedați

Poliția a anunțat care a fost greșeala fatală din care a rezultat accidentul mortal din Ilfov, acolo unde doi tineri au decedat joi seara.
17.02.2024 | 09:56
Greseala fatala care a dus la accidentul mortal din Ilfov Cine sunt cei doi tineri decedati
Cine ar cei doi tineri decedați în accidentul din Ilfov și cum s-a produs, de fapt, tragedia rutieră. Sursa foto: Info Trafic 24 / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Doi tineri, de 24 și 32 de ani, și-au pierdut viața în accidentul rutier cumplit produs joi seara în județul Ilfov. Între timp, poliția a venit cu date noi în legătură cu modul în care a avut loc evenimentul.

Cine ar cei doi tineri decedați în accidentul din Ilfov și cum s-a produs, de fapt, tragedia rutieră

Din datele anchetatorilor care au preluat acest caz rezultă că la originea accidentului din urmă cu două seri a fi stat o cursă nebună. Aflată în mare viteză, mașina cu cei doi tineri a derapat și a lovit pe contrasens un alt autoturism.

ADVERTISEMENT

Reprezentanții poliției au ajuns la concluzia că tânărul de 24 de ani, cel aflat la volan, s-ar fi antrenat în noaptea tragediei. El mergea cu viteză printre mașini, pentru a pregăti o eventuală fugă după un potențial jaf.

Surse din poliție citate de Știrile ProTV dezvăluie că șoferul făcea un veritabil slalom printre mașini. Fără să se teamă de eventuale riscuri, el trecea succesiv de pe o bandă pe alta.

ADVERTISEMENT

Pe lângă această greșeală care, în final, s-a dovedit a fi una capitală, anchetatorii au mai constatat faptul că motorul mașinii era modificat. S-a recurs la acest lucru pentru ca vehiculul să prindă o viteză mai mare. În plus, anvelopele erau deja extrem de uzate.

Mașina cu cei doi tineri la bord a derapat și s-a rotit pe șosea până a ajuns pe contrasens. Un alt vehicul care se deplasa spre București, condus de un bărbat de 60 de ani, i-a lovit din partea stângă.

ADVERTISEMENT

Una dintre mașini a ajuns într-un gard, iar cealaltă într-un stâlp. Cei doi tineri au murit pe loc. Celălalt șofer, un curier, s-a ales cu multiple fracturi. În prezent, este internat la terapie intensivă.

Informații despre cele două victime

Conform sursei citate, victimele făceau parte dintr-o bandă de hoți de locuințe din zona Bragadiru. În seara tragediei, ei s-ar fi antrenat, cel mai probabil, să conducă rapid pentru a scăpa dacă ar fi urmăriți de poliție după o eventuală lovitură.

ADVERTISEMENT

Ambii ar fi nepoții interlopului Gongoi, fiul așa-zisei vrăjitoare Mama Omida, conform Știrile ProTV. IPJ Ilfov a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

ADVERTISEMENT