Sport

Dusan Uhrin, dezamăgit de ceea ce a găsit la Dinamo: „Jucătorii nu sunt în regulă! Nu putem să facem ce ne-am dori!”. Video

Dusan Uhrin (54 de ani), antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre ceea ce îl nemulțumește la formația din „Ștefan cel Mare”, dar și despre obiectivul său.
18.03.2022 | 09:35
Dusan Uhrin dezamagit de ceea ce a gasit la Dinamo Jucatorii nu sunt in regula Nu putem sa facem ce neam dori Video
ADVERTISEMENT

Dusan Uhrin a revenit pe banca lui Dinamo, la începutul acestei luni, după demiterea lui Flavius Stoican. Acesta a mai antrenat-o în două rânduri pe echipa bucureșteană.

Dusan Uhrin, dezamăgit de ceea ce a găsit la Dinamo

Dusan Uhrin s-a plâns de condiția fizică a jucătorilor de la Dinamo, însă speră ca, în pauza impusă de jocurile echipei naționale, să se pună pe „picioare”.

ADVERTISEMENT

Totodată, antrenorul ceh a spus că obiectivul său și al jucătorilor, în momentul de față, e să o salveze pe Dinamo de la retrogradare.

„Eu sunt bine, sunt bine. Dar jucătorii nu sunt în regulă. Ei ar trebui să fie pregătiți pentru meciuri, dar în momentul acesta nu sunt.

ADVERTISEMENT

Sincer, avem foarte mult de muncă. Din păcate, nu putem să facem ce ne-am dori. Avem multe accidentări, mulți fotbaliști cu probleme de sănătate. 

Dinamo are nevoie de fotbaliști sănătoși, pregătiți să evolueze 90 de minute. Nu doar o parte din meci. Acum încercăm din greu să îi pregătim. Mă concentrez doar pe munca mea. Știu că Dinamo a schimbat mulți antrenori. 

ADVERTISEMENT

Eu vreau doar să fac tot posibilul să fie ok, dar totul depinde de jucători. Ei trebuie să fie pregătiți să joace, să se concentreze și să o salveze pe Dinamo.

Nu îmi fac calcule. Mă gândesc doar la meciul cu Sepsi. După asta putem privi mai departe. Sper ca pauza care urmează să fie benefică.

ADVERTISEMENT

Avem puțin timp să pregătim echipa. Sunt 10 zile, trebuie să muncim. Nu avem altă alternativă”, a spus Dusan Uhrin Jr., într-un interviu acordat sponsorului lui Dinamo.

În prezent, Dinamo se află pe locul 14 din Casa Pariurilor Liga 1, cu nouă puncte.

ADVERTISEMENT
Tags: