Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

E ajutat Rapidul de arbitri? Reacție de ultimă oră: „Credeți că ne vedem cu ei? Suntem în 1993, în Cooperativă? Alibiuri” Video exclusiv

Conducerea Rapidului se apără după ce rivalele din SuperLiga au acuzat că echipa lui Adrian Mutu beneficiază de arbitraje favorabile.
07.02.2023 | 22:18
E ajutat Rapidul de arbitri Reactie de ultima ora Credeti ca ne vedem cu ei Suntem in 1993 in Cooperativa Alibiuri Video exclusiv
E ajutat Rapidul de arbitri? Reacție de ultimă oră: „Credeți că ne vedem cu ei? Suntem în 1993, în Cooperativă? Alibiuri” foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Pe val în SuperLiga, Rapid se pregătește de unul dintre cele mai grele meciuri ale sezonului. Vineri, 10 februarie, alb-vișiniii primesc vizita echipei pe care nu au învins-o niciodată, FC U Craiova 1948. În direct la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Victor Angelescu a vorbit despre acuzațiile care li se aduc giuleștenilor.

Victor Angelescu, scut pentru Rapid. Giuleștenii sunt acuzați că sunt ajutați de arbitri

Mai multe echipe din SuperLiga, printre care CFR Cluj și Farul Constanța, au acuzat că Rapid este ajutată de arbitri în acest sezon. În vara lui 2023, clubul de sub Podul Grant împlinește 100 de ani de la înființare.

ADVERTISEMENT

„Asta cu al 12-lea jucător e adevărată. Că avem al 12-lea jucător, publicul, când jucăm în Giulești, nu pot să contrazic. Astea sunt presiunile care se pun an de an. Că suntem noi, că e Craiova, niște metehne vechi la celelalte cluburi de a ataca tot timpul și de a da o impresie falsă.

Eu țin minte că în momentul de față suntem singura echipă când s-a greșit flagrant. Ni s-a anulat un gol, nu ni s-au dat nici nouă penaltyuri și n-am mai zis nimic.

ADVERTISEMENT

E treaba domnului Balaj, probabil vine din fenomen și știe el mai bine. Ca fost arbitru mă așteptam să fie diferit, că a fost acolo. Dă în cariera lui. Noi îl știm pe domnul Balaj din cariera de arbitraj.

Hai să fim serioși, toată lumea s-a plâns că nu avem VAR. E clar că sunt mai puține greșeli, probabil că mai sunt, dar cred că din ce în ce mai puțini arbitri vor influența soarta campionatului.

ADVERTISEMENT

Ce credeți că ne vedem cu arbitrii? Suntem din noui în 1993? Nu cred că e ajutat nimeni. Sunt greșeli pe care arbitrii le mai fac, nu cred că s-a greșit doar împotriva sau doarpentru noi. Sunt niște alibiuri pe care le găsesc alții sau încearcă să pună o anumită presiune”, a declarat Victor Angelescu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

VEZI VIDEO MAI JOS

Ce a declarat Cristi Balaj

Rapid a fost protagonista unei faze extrem de controversate în etapa trecută din SuperLiga, când a făcut 0-0 pe terenul Universității Cluj. „Șepcile roșii” ar fi meritat să primească o lovitură de pedeapsă, motiv care l-a înfuriat pe Cristi Balaj.

ADVERTISEMENT

„Am înnebunit după meciul pe care l-am avut în Giulești. Anumite lucruri nu le mai înțeleg, văzând și greșeala de la partida lor (n.r. a Rapidului) cu Universitatea Cluj, mai ales și în contextul meciului cu noi…

Nu înțeleg arbitrii. Ei caută niște detalii prin care încearcă să anuleze niște anumite elemente clare. S-a spus că atacantul a pus piciorul departe de minge pentru a proteja, dar fundașul nu putea să intervină cu acea alunecare.

Ei se leagă de faptul că atacantul a pus piciorul pentru a proteja. Daniel Niculae își apără interesul”, a fost mesajul transmis de președintele lui CFR Cluj.

ADVERTISEMENT