Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„E argintul viu! Dar e adevărat că e anti-gol” Jucătorul de la FCSB care l-a impresionat pe Gigi

Gigi Becali e impresionat de un singur fotbalist din lotul celor de la FCSB, cu excepția vedetei Florinel Coman, care este de obicei la un alt nivel față toată lumea.
14.12.2023 | 11:00
E argintul viu Dar e adevarat ca e antigol Jucatorul de la FCSB care la impresionat pe Gigi
„E argintul viu! Dar e adevărat că e anti-gol” Jucătorul de la FCSB care l-a impresionat pe Gigi
ADVERTISEMENT

Mai exact, patronul celor de la FCSB e impresionat de fotbalistul Alexandru Băluță, jucător care s-a impus rapid în primul 11 al echipei și pare imposibil de lăsat pe bancă în acest moment. Totodată, Gigi Becali a anunțat că pentru el partida din Gruia a fost câștigată cu 2-1, pentru că golul a fost anulat eronat și cu rea intenție de către arbitrul Sebastian Colțescu.

„E argintul viu! Dar e adevărat că e anti-gol”

”Mi-a plăcut aseară că deși noi jucam afară în deplasare și ei aveau nevoie de victorie, că pentru noi e extraordinar egalul. Ei aveau nevoie de victorie și nu atingeau mingea, dominam jocul total noi. Noi trebuia să ne apărăm și ei se apărau ei, și dacă-i bați 2-1 cum să nu-ți placă?

ADVERTISEMENT

Ți-am spus cum e la mine, vaca dacă dă 30 de kile de lapte și vine și fură cineva 10 kile din găleată, vaca dă 30 de kile nu 20”, a declarat Gigi Becali, în direct la FANATIK SUPERLIGA. ”Cine dintre jucători v-a plăcut în mod deosebit? Nici Compagno nu a jucat rău”, a intervenit în discuție Horia Ivanovici.

”Am muls 30 de kile de lapte, ei au luat 10 kile de lapte din găleată. Să fie sănătoși, va da Domnul lapte 50 de kile acum. Să avem decât 10 puncte avans, să intrăm cu 5 înjumătățite, dacă intrăm hai să fiți sănătoși, luați voi jucători, jucați voi cu Dâncu și cu Burleanu pentru locul 2 și cu Vochin.

ADVERTISEMENT

Băluță, nu vreau să-l compar cu Coman, îl scot pe Coman din echipă că e prea tare și zic că Băluță e numărul 1. Face tot, deposedează, faza defensivă, e argintul viu. La cât e de pitic, dă la o parte om de doi metri. E pitic, dar puternic. E adevărat că e anti gol. Care-i treaba, e pasă de gol, e deposedare, e alergătură, nu știe să dea gol, e adevărat.

E cel mai bun din echipă el. Ca eficiență până la urmă îl pun pe același calapod cu Coman. Am doi jucători în bandă, eu n-am în banda dreaptă, că-l bag pe Băluță atacant. În dreapta unul, să vedem, degeaba l-am luat pe Rotariu, poate Felipe ăsta”, a replicat Gigi Becali. Ulterior, patronul celor de la FCSB a promis că va face mai multe transferuri importante la iarnă, pentru a nu avea emoții prea mari în lupta la titlu.

ADVERTISEMENT

FCSB păstrează momentan un avans de 5 puncte față de CFR Cluj, ocupanta locului secund. Cu toate acestea, punctele se vor înjumătăți la intrarea în play-off, astfel că bucureștenii au nevoie de cel puțin 10 puncte avans pentru a nu avea emoții prea mari în momentul în care cele mai bune 6 formații din SuperLiga se vor lupta pentru supremația finală.

FANATIK SUPERLIGA, emisiune moderată de Horia Ivanovici, se vede în direct și în exclusivitate pe www.fanatik.ro în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Nu uitați! Emisiunea FANATIK SUPERLIGA se poate vedea LIVE doar pe home page-ul www.fanatik.ro, iar pentru cei care vor să o revadă, sau nu au reușit să o urmărească în direct, aceasta va fi în premieră de la ora 17:30.

ADVERTISEMENT

Premiera FANATIK SUPERLIGA va fi disponibilă pe canalul de YouTube Fanatik (nu uita să dai LIKE şi SUBSCRIBE la notificări pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), precum și pe pagina Facebook Horia Ivanovici Oficial (nu uita să dai LIKE şi URMĂREŞTE pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), dar și pe pagina de Facebook Fanatik nu uita să dai LIKE si URMAREŞTE pentru a fi notificat)

Jucătorul de la FCSB care l-a impresionat pe Gigi Becali

ADVERTISEMENT