Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

E Darius Olaru, căpitanul FCSB, jucător de 8 milioane de euro? Care este condiția necesară pentru ca Becali să ia acești bani

Darius Olaru ar putea pleca de la FCSB pentru 8 milioane de euro. Atât cere Gigi Becali pentru căpitanul FCSB. Analiză la Fanatik SuperLiga.
28.01.2024 | 16:21
E Darius Olaru capitanul FCSB jucator de 8 milioane de euro Care este conditia necesara pentru ca Becali sa ia acesti bani
Darius Olaru este cotat la 6,5 milioane de euro pe Transfermarkt. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Darius Olaru are un preț minim de 8 milioane de euro pe care patronul FCSB-ului l-a fixat după hattrick-ul cu UTA. Gigi Becali a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că a avut o ofertă de 6 milioane de euro, însă sper să obțină o sumă mult mai mare.

Darius Olaru merită 8 milioane de euro? Ce spun analiștii Fanatik SuperLiga: „Valoarea se vede la echipa națională”

Vivi Răchită susține sus și tare că Darius Olaru își poate demonstra adevărata valoare numai sub „tricolor”: „Nu cred. Trebuie să joace la echipa națională titular ca să fie de 8 milioane. Și încă nu joacă. Vedem dacă va prinde un turneu final bun. Poate fi de 8 milioane. E la vârsta optimă, joacă de ceva timp. Valoarea se vede la echipa națională.

ADVERTISEMENT

Aici în România… Ai prins o echipă UTA cu jucători care nu puteau să stea în picioare unii dintre ei. Credeam că Mircea Rednic a făcut pact cu Gigi Becali, a făcut trei schimbări la pauză. Cred că putea să facă și 5-6. 

Acolo vezi, ai adversari pe care nu îi mai poți dribla așa ușor. Dar am văzut la Olaru o schimbare de atitudine vis a vis de acele văicăreli. Au fost atacuri la care acum ceva vreme se arunca pe jos. Acum a stat în picioare, nu s-a mai aruncat”.

ADVERTISEMENT

Fostul jucător al Stelei mai are un argument valid: „Gigi Becali spune că Florinel Coman e cel mai important jucător al FCSB-ului. Dacă nimeni nu a venit să dea 5 milioane pe el, vine să dea 8 pe Olaru? Nu știu, mă îndoiesc”.

Darius Olaru nu îl impresionează nici pe Robert Niță: „Nu e nimeni în România de 7-8 milioane”

Robert Niță e și mai categoric: „Nu e nimeni în România de 7-8 milioane”. Bănel Nicoliță e și el circumspect, chiar dacă e susținător al FCSB: „La ora actuală sunt foarte mulți bani”.

ADVERTISEMENT

Rapidistul nu e însă impresionat de evoluția lui Olaru cu UTA: „Dacă era derby și trăgea de rezultat să vezi ce stătea pe jos. E clar că e cel mai în formă jucător și căpitanul echipei. Eu nu cred că avem în România nici de 5 milioane. La 8 milioane iei jucători din Spania, din Franța. 

Adrian Ilie consideră și el că evoluțiile lui Darius Olaru la națională vor fi decisive pentru un transfer: „Cluburile de afară caută în primul rând jucători de echipa națională. Foarte mulți titulari. Ăsta e un handicap pentru el. Din punctul meu de vedere este un jucător foarte bun și e într-o formă foarte bună”.

ADVERTISEMENT

„Cobra” îi dă dreptate patronului FCSB: „Trebuie să mai echilibreze faza de apărare cum spunea și Gigi, să deposedeze sau să intre în jocul de apărare. Sunt mulți bani 8 milioane, dar cred că dacă o să joace la Euro și ține ritmul ăsta în campionat și în derby-uri, atunci poate să fie un jucător de 8 milioane de euro”.

Adi Ilie crede că Gigi Becali ar renunța la Olaru pentru o sumă mai mică: „E posibil să îi dea drumul pe 5-6 milioane”

Adi Ilie nu exclude însă posibilitatea ca Gigi Becali să obțină suma dorită după turneul final: „Dacă intră la Campionatul European? Dacă vine ofertă de 5-6 e posibil să îi dea drumul”.

Fostul mare atacant îl avertizează însă pe Becali: „Știi ce am vorbit? Că dacă îi dă pe Coman și Olaru pierde campionatul? Cu toate punctele astea. I se plătește clauza lui Coman și pleacă Olaru”. 

Merită Darius Olaru 8 milioane de euro? Pro și contra la Fanatik SuperLiga

ADVERTISEMENT