Sport

„E începutul alergării lui pe calea ferată”. Dragomir a comentat ultima decizie a lui Dan Șucu

Dumitru Dragomir îl avertizează pe Dan Șucu după ultimul scandal de la Rapid. Fostul șef LPF se teme că patronul giuleștenilor va fi „alergat pe calea ferată”
29.03.2024 | 15:30
E inceputul alergarii lui pe calea ferata Dragomir a comentat ultima decizie a lui Dan Sucu
„E începutul alergării lui pe calea ferată” Dragomir a comentat ultima decizie a lui Dan Șucu. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dan Șucu a răspuns afirmativ invitației lui Gigi Corsicanu de a face deplasarea împreună cu galeria pentru meciul cu Universitatea Craiova. Decizia nu este deloc una înțeleaptă, crede Dumitru Dragomir.

Dan Șucu, avertizat de Mitică Dragomir după ultima decizie: „Una dintre cele mai mari greșeli pe care le poate face”

Meciul din Bănie se anunță extrem de important pentru rapidiști. Echipa lui Cristiano Bergodi e la egalitate de puncte cu Universitatea Craiova, 28, la șapte lungimi de liderul FCSB. Derby-ul de pe „Ion Oblemenco”, la care Dan Șucu va merge împreună cu suporterii, cu autocarul, e programat sâmbătă, 30 martie, de la ora 21:00.

ADVERTISEMENT

„O tâmpenie! Mai mare prostie ca asta nu există. Ăștia care îl aplaudă…”, a declarat Dumitru Dragomir. „Ăștia o să îi bage o petardă în buzunar”, a completat Horia Ivanovici.

„Cât mai departe trebuie să stea de galerie. În experiența vieții mele am avut-o și eu p-asta. Azi le-am dat ceva, m-au mângâiat, peste două săptămâni… Și de familie și de toate cele. Aceiași!

ADVERTISEMENT

(n.r. – Așa o să pățească Șucu?) De nu o fi așa… Ăsta e începutul alergării pe calea ferată a lui Șucu. Asta e prima greșală pe care o face. În momentul când începi să le dai dreptate te-au curățat.

Asta e una dintre cele mai mari greșeli pe care poate să le facă un conducător. Dau scris aici. La primul joc acasă pe care îl pierde sau face meci egal, ăia cu care pleacă îi iau familia și tot, tot, tot. Ai să vezi!

ADVERTISEMENT

Îi recomand distanțarea cât mai mare. Ai văzut cum sunt patronii americani, patronii englezi sau patronii italieni. Galeria trebuie să plătească. Galeria, la noi, le dăm spații comerciale șefilor de galerie, le dăm pe blat niște lovele, le cumpărm pocnitori și nu mai știu ce. Să îi liniștim, să nu ne înjure.

Nu, tată, noi ne vedem de treaba noastră, ei de treaba lor. Domne, trebuie să fii foarte corect cu ei. De exemplu ai galeria. ‘Fă-ne și nouă o scutire de preț la bilete’. În loc să coste 10 lei, îi dai cu 7. Nu gratuități. Gratuități la nimeni.

ADVERTISEMENT

Ai câțiva șefi, miniștri, președinți, le dai câteva invitații. Ăsta e protocolul peste tot în lume. Și le dai să stea împreună ei acolo. Dar restul? Toată lumea plătește. La teatru intră cineva fără bilet? Ca la teatru e și aici”, a conchis fostul președinte al LPF.

Dumitru Dragomir, VERDICT DUR despre PLANUL lui Dan Sucu pentru U Craiova - Rapid

ADVERTISEMENT