Sport

E oficial. Cel mai tare anunț pentru fanii Rapidului: cât mai joacă Săpunaru pentru giuleșteni?

Daniel Niculae a vorbit despre viitorul lui Cristi Săpunaru în Giulești. Cât îl mai vede jucând președintele Rapidului pe căpitanul lui Bergodi.
27.01.2024 | 11:37
E oficial Cel mai tare anunt pentru fanii Rapidului cat mai joaca Sapunaru pentru giulesteni
Cristi Săpunaru își încheie contractul cu Rapid la 30 iunie 2024. Pe 5 aprilie va împlini 40 de ani. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Daniel Niculae a fost invitatul primei emisiuni „Suflet de rapidist” din 2024. Președintele Rapidului a vorbit și despre Cristi Săpunaru. Declarații savuroae la FANATIK ale lui „Nico”.

Daniel Niculae spune că Săpunaru e indispensabil pentru Rapid: „Omul de care avem nevoie”

Daniel Niculae e 100% convins că Rapid e mai puternică atunci când îl are pe Cristi Săpunaru în teren: „Ținem foarte mult la această unitate și Cristi e omul de care avem nevoie. Discurs de căpitan, de lider adevărat, din suflet de rapidist. Ai văzut ce înseamnă să vorbești cu sufletul și să fii și implicat sufletește. 

ADVERTISEMENT

OK, carieră de jucător, îți dorești tot timpul să câștigi. Și financiar și pe teren. Când Cristi vorbește o face numai din suflet și toți trebuie să-l asculte”.

Daniel Niculae a răspuns pe șleau la întrebarea lui Robert Niță (n.r. Cât va mai juca Săpunaru la Rapid?): „Cât poate juca. Atâta timp cât poate juca și o face cu același randament foarte bun. Dar știți cum e… Când câștigăm, atacanții sunt cei mai buni. Când pierdem, fundașii sunt de vină că sunt bătrâni”.

ADVERTISEMENT

Daniel Niculae îi ia apărarea lui Cristi Săpunaru: „În niciun campionat din lume nu mai găsești un astfel de jucător”

Daniel Niculae consideră că Săpunaru este scos țap ispășitor pentru tot ceea ce se întâmplă rău la Rapid: „Fel de fel de reacții, a îmbătrânit Săpunaru și el nu greșește practic la niciun gol. Mă rog, greșeli o să apară și la el cum apar și la ceilalți jucători. Trebuie să profităm de perioada cât mai poate juca, pentru că rar mai găsești un astfel de jucător”.

Președintele Rapidului a surprins din nou: „În niciun campionat din lume, nu doar în România, nu mai găsești un astfel de jucător, un asemenea lider și cu un astfel de comportament. Cred că orice echipă și-ar dori un astfel de lider în vestiar”.

ADVERTISEMENT

Niculae e convins că va fi greu pentru Rapid în momentul în care Săpunaru se va retrage: „100% va fi foarte greu, dar o să ne ajute și el să îi găsim înlocuitor când va fi momentul. Așa a zis? Facem cu schimbul. Atunci mă mai gândesc dacă mai joacă. O să vadă ei când nu o să mai fie și o să ajungem să-l regretăm. Asta e viața. Face parte din folclorul rapidist”.

Robert Niță le dă peste nas contestatarilor căpitanului Rapidului: „Indiferent ce se întâmplă”

Robert Niță merge mai departe și e de părere că Săpunaru este linșat gratuit: „Câștigă echipa cu 4-3, tot sunt 2-3, 5-10 care zic: ‘Nu domne, dacă nu era bătrân Săpunaru nu luam trei goluri’. Păi mă, la ce goluri a greșit? Adică indiferent ce se întâmplă sunt voci. 

ADVERTISEMENT

Domne, cât mai joacă bă ăsta? Că ne-am săturat de el. Am și eu prieteni care spun asta. Păi mă, ăsta nu joacă fiindcă te saturi tu sau nu. El dă randament”.

Daniel Niculae, discurs impresionant despre Cristi Săpunaru: „Nu mai există niciun astfel de jucător nicăieri în lume

ADVERTISEMENT