Life

E scandal în lumea maneliștilor. Liviu Puștiu i-a declarat război lui Florin Salam: „M-a înjurat de familie. Să-l ferească Dumnezeu să mă sune”

Florin Salam se află din nou în mijlocul unui scandal de proporții. Un fost prieten din lumea manelelor i-a adus acuzații grave.
10.11.2023 | 17:14
E scandal in lumea manelistilor Liviu Pustiu ia declarat razboi lui Florin Salam Ma injurat de familie Sal fereasca Dumnezeu sa ma sune
Florin Salam, protagonistul unui nou scandal. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Florin Salam se află acum în mijlocul unui scandal cu un fost prieten, dar și coleg de breaslă. Pe Facebook, Liviu Puștiu a făcut declarații uluitoare și i-a adus acuzații grave manelistului.

Florin Salam, în mijlocul unui scandal cu Liviu Puștiu

Atât Florin Salam, cât și Liviu Puștiu, fac parte din „garda veche” a manelelor. Au fost buni prieteni, însă Liviu Puștiu a făcut de curând declarații tulburătoare despre cel pe care odată îl numea frate.

ADVERTISEMENT

Așa se face că după ce a intrat în scandal cu Dan Bursuc, Florin Salam este acum acuzat că l-a înjurat, fără un motiv anume, pe prietenul său, jignindu-i familia și copiii. Liviu Puștiu a distribuit pe Facebook un videoclip cu manelistul, în care acesta făcea show într-un club, așezându-se de mai multe ori pe jos.

În descriere, solistul a scris că Florin Salam este un exemplu negativ pentru tânăra generație și consideră că a scăpat de sub control, rugându-i pe fanii lui să-l ajute să revină pe drumul cel bun.

ADVERTISEMENT

„Doamne, ai milă de el! (M-a înjurat de familie și de copii, de fetele mele. Degeaba mizeria asta pe care voi o ascultați și apreciați!). Să-l ferească Dumnezeu să mă sune jegosul ăsta.

Arătați-i lui postarea asta, cei care îl iubiți, poate își revine. E cel mai prost exemplu pentru toată generația nouă. Pentru mine și familia mea e un exemplu de AȘA NU! Mă doare sufletul de el, dar e pierdut”, a scris Liviu Puștiu pe Facebook. 

ADVERTISEMENT

„L-am iubit toată viața ca un frate”

În secțiunea de comentarii, părerile au fost împărțite. Unii au spus că, într-adevăr, Florin Salam are un comportament nepotrivit în ultima vreme, în timp ce alții au spus că nu era cazul ca Liviu Puștiu să facă o asemenea postare.

Amintim că, în acest an, Florin Salam a fost protagonistul mai multor întâmplări controversate. Acesta chiar a fost dat afară de la un eveniment și a fost umilit la o nuntă din Craiova. 

ADVERTISEMENT

Ulterior, Liviu Puștiu a mai venit cu câteva precizări în secțiunea de comentarii. A spus că nu și-a dorit să-i strice imaginea lui Florin Salam, ci doar să-și spună durerea și să-l ajute.

„Dacă am deranjat pe cineva din fanii lui cu postarea mea îmi cer scuze. Nu vreau să vă supăr, e situația mea cu el…Repet, m-a înjurat de familie și de copii ( de fetelele mele). Am văzut răutate în ochii lui care n-am văzut-o la nici unul după acest pământ.

L-am văzut pe diavolul prin ochii lui. E greu să-mi închipui ce am simțit în momentul ăla, că m-a înjurat de fetele mele, la care am pus numele după el. Așa că nu mai judecați, nu mai criticați, ajutați-l să-și revină sau să-l ajutăm împreună să își revină.

L-am iubit toată viața ca un frate, dar e pierdut. Aâta timp cât un om te înjură degeaba de familia ta și de copiii tăi cum poți să-l mai vezi te întreb eu pe tine?”, a scris Liviu Puștiu în comentarii.

florin salam liviu puștiu facebook mesaje acuzații
O parte din mesajele pe care Liviu Puștiu le-a transmis.
Sursa foto: Facebook

„Să mă ierte Dumnezeu că am îndrăznit să vorbesc prost la adresa lui. Știu muzica pe care o cântă, e mare muzicant și voce, dar m-a înjurat de fetele mele. Am iertat, dar nu pot să uit. A luat-o razna”, a mai spus manelistul în mediul online.

ADVERTISEMENT