Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

E victoria cu CFR o răzbunare a lui Sepsi pentru „banii pe Petrila”? Răspunsul direct al patronului Dioszegi și prima dată jucătorilor

Laszlo Dioszegi a dezvăluit în direct la FANATIK SUPERLIGA ce primă au încasat jucătorii lui Sepsi după victoria cu CFR Cluj.
18.12.2023 | 13:56
E victoria cu CFR o razbunare a lui Sepsi pentru banii pe Petrila Raspunsul direct al patronului Dioszegi si prima data jucatorilor
Laszlo Dioszegi le-a dat un bonus consistent jucătorilor după victoria cu CFR Cluj. Foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Sepsi a obținut victoria în duelul cu CFR Cluj, scor 2-1, în etapa a 20-a din SuperLiga. Laszlo Dioszegi a comentat victoria echipei sale în direct la FANATIK SUPERLIGA și a dezvăluit primele pe care le-a oferit jucătorilor. Omul de afaceri susține că a trecut peste modul în care Claudiu Petrila a fost transferat de Rapid de la CFR Cluj.

E victoria cu CFR o răzbunare a lui Sepsi pentru „banii pe Petrila”? Răspunsul direct al patronului Dioszegi

Rapid a plătit în vară jumătate de milion de euro pentru împrumutul lui Claudiu Petrila de la CFR Cluj, informație anunțată în exclusivitate de Neluțu Varga în FANATIK. La finalul sezonului, giuleștenii trebuie să plătească o altă sumă de 250.000 de euro pentru a-l transfera definitiv pe jucătorul care între timp s-a accidentat.

ADVERTISEMENT

Sepsi deține un procent de 10% dintr-un viitor transfer al lui Claudiu Petrila. Covăsnenii au încasat 25.000 de euro în vară, însă ar fi putut să încaseze 75.000 de euro, dacă Rapid l-ar fi transferat definitiv direct în vară trecută pe Petrila pentru 750.000 de euro.

După Sepsi – CFR Cluj, scor 2-1, Laszlo Dioszegi a anunțat că a trecut peste „artificiul” celor de la CFR Cluj. „Am uitat de asta, eu nu sunt om ranchiunos. Trebuia să batem CFR-ul pentru că din păcate aveam un bilanț negativ.

ADVERTISEMENT

Asta este o prostie! Noi niciodată nu am fost satelit al unei echipe și nici nu o să fim. Până când eu administrez firma vă garantez că poate să vină orice echipă, chiar și Metalul Târgu Secuiesc, că noi nu o să fim satelitul niciunei echipe. Nici invers și nici așa”, a declarat Laszlo Dioszegi, la FANATIK SUPERLIGA.

Prima jucătorilor de la Sepsi după victoria cu CFR Cluj: „Jos pălăria în fața lor”

Laszlo Dioszegi a felicitat atât jucătorii, cât și staff-ul tehnic după victoria cu CFR Cluj. Fiecare fotbalist de la Sepsi a încasat 1.800 de euro primă după succesul contra „vișiniilor”. Patronul a dezvăluit în direct cum se acordă bonusurile la echipa din Sf. Gheorghe.

ADVERTISEMENT

„Într-adevăr, CFR Cluj ne-a ars pe unde ne-a prins, ăsta e adevărul. Jucătorii s-au dăruit 100% și chiar merită felicitați și staff-ul. Jos pălăria în fața lor. Noi la fiecare meci avem primă dublă când jucăm cu echipele de pe podium întotdeauna.

Au avut primă 1.800 de euro pentru fiecare jucător. Este 900 de euro la victorie și dacă jucăm cu primele 3, depinde unde suntem, atunci e primă dublă. Dacă nu eram în primii 6 cu victoria asta, atunci prima era 1.200 de euro.

ADVERTISEMENT

În play-out este 600 de euro, în play-off este 900 de euro. Merită fiindcă putem să spunem că au alergat 94 de minute. Trebuie ca play-off-ul să rămână obiectivul. Nu spun că suntem aproape, dar avem șanse. Nu putem să spunem că obiectivul nu este play-off-ul”, au fost cuvintele lui Laszlo Dioszegi.

FANATIK SUPERLIGA se vede în direct și în exclusivitate pe www.fanatik.ro în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30. În premieră, emisiunea va putea fi vizionată pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici, ora 17:30, luni, marți și vineri.

„Laszlo Dioszegi a dezvăluit prima dată jucătorilor după Sepsi - CFR Cluj 2-1

ADVERTISEMENT