Life

Ea a fost prima iubire a Regelui Charles! Femeia ținută ascunsă ani în șir. Nu este vorba despre Camilla

Nu Camilla a fost prima iubire a Regelui Charles. În realitate, aceasta era înnebunit de o altă femeie, despre care nu s-a vorbit niciodată.
29.04.2023 | 18:55
Ea a fost prima iubire a Regelui Charles Femeia tinuta ascunsa ani in sir Nu este vorba despre Camilla
Cine a fost prima iubire a Regelui Charles. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

De-a lungul anilor s-a tot vorbit despre prima iubire a Regelui Charles. Cele mai multe zvonuri spuneau că este vorba despre Camilla. Se pare însă că nci ea și nici Prințesa Diana nu au fost primele care au reușit să ajungă la sufletul acestuia.

Cine a fost prima iubire a Regelui Charles

Mai exact, prima iubire a Regelui Charles a fost fiica unui aristocrat. Cei doi nu au putut să se căsătorească, drept urmare, povestea lor a rămas în umbră. Interesant este faptul că ea a fost cea care i-a făcut cunoștință lui Charles cu actuala lui parteneră de viață, Camilla.

ADVERTISEMENT

Lucia Santa Cruz, ea a fost prima iubire a Regelui Charles. Aceasta era fiica ambasadorului din Chile în Marea Britanie, iar cei doi s-au cunoscut la facultate, în anul 1969. Dintr-un motiv controversat însă, cei doi nu aveau voie să se căsătorească.

Mai exact, deși Lucia Santa Cruz avea să îi ”fure” inima Regelui Charles, aceasta era romano-catolică. De cealaltă parte, el, ca moștenitor al tronului britanic, era nevoit să se căsătorească cu o protestantă, așa cum prevedea legea.

ADVERTISEMENT

Un autor regal făcut publice câteva detalii interesante despre relația celor doi. ”Ea lucra ca asistentă în procesul de documentare pentru o carte. Se pare că ea a fost prima mare dragoste din viața lui, dar, chiar și așa, nu se putea pune problema de o relație permanentă între ei doi”, dezvăluia autorul regal Gill Knappett, cel care de altfel a scris „Charles Prince of Wales”.

Ce l-a atras pe Regele Charles la Lucia? Sursa citată scrie că tânăra era extrem de simplă. Mai mult de atât, cei doi aveau numeroase pasiuni comune, dar și un simț al umorului destul de dezvoltat.

ADVERTISEMENT

Cum a ajuns să fie ”vrăjit” Regele Charles

”Charles a fost pe loc vrăjit de tânăra de 25 de ani caldă și nepretențioasă, care avea aceeași pasiune ca prințul: să-și petreacă timpul la țară. Ceea ce-i mai lega pe cei doi era simțul umorului și indiferența lui pentru tot ce era la modă”, a adăugat Knappett.

Și totuși ce legătură există între Lucia și Camilla? Regele Charles avea să o cunoască pe cea de a doua sa soție în vara anului 1972, prin intermediul unei prietene comune. Aceasta era chiar Lucia, care de altfel locuia atunci în aceeași clădire cu Camilla. Cele două erau deci vecine.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au apropiat între timp și au avut o relație destul de tumultoasă. Fiecare s-a căsătorit cu altcineva, însă după moartea Prințesei Diana, cei doi și-au oficializat relația. În 2005, Regele Charles și Camilla s-au și căsătorit. 

Ce s-a întâmplat însă cu Lucia Santa Cruz, prima iubire a Regelui Charles? Aceasta a rămas în umbră pentru mulți, dar monarhul nu a uitat nici până acum de ea. Sursa citată mai scrie că cei doi țin legătura în continuare, chiar și în prezent.

ADVERTISEMENT
O imagine postată de Jose Mourinho din vestiarul Arenei Naționale a devenit virală...
O imagine postată de Jose Mourinho din vestiarul Arenei Naționale a devenit virală în Italia: „Unicul pe care îl iubesc”
Șumudică, o concediere inspirată: dovada că turcii au procedat bine când i-au arătat...
Șumudică, o concediere inspirată: dovada că turcii au procedat bine când i-au arătat ușa
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar...
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar banii!”. Atac devastator la adresa ”Baciului” înainte de meciul Generației de Aur
Raisa Maria a fost găsită moartă, la 100 de metri de casă. Fetiţa...
Raisa Maria a fost găsită moartă, la 100 de metri de casă. Fetiţa de nici 3 anișori dispăruse ieri la Breasta, în Dolj
Momentul în care Leonard Doroftei i-a redus la tăcere pe canadieni. Ce a...
Momentul în care Leonard Doroftei i-a redus la tăcere pe canadieni. Ce a fost pus să facă după ce a luat-o de la zero
Prima reacție a lui Culiță Sterp după scandalul monstru din familia lui cu...
Prima reacție a lui Culiță Sterp după scandalul monstru din familia lui cu Mara Bănică. Uluitor ce s-a aflat
Nivel RECORD la PENSIILE din PILONUL 2. Cum SE RETRAG BANII
Nivel RECORD la PENSIILE din PILONUL 2. Cum SE RETRAG BANII
Ce mare sfânt este sărbătorit în Calendarul ortodox pe 28 mai 2024. Trebuie...
Ce mare sfânt este sărbătorit în Calendarul ortodox pe 28 mai 2024. Trebuie să rostești această rugăciune
Ce tarif are Irina Loghin la evenimente. Cere mai puțin ca mulți artiști
Ce tarif are Irina Loghin la evenimente. Cere mai puțin ca mulți artiști
Câți bani cere Irina Loghin la o nuntă sau un botez în 2024....
Câți bani cere Irina Loghin la o nuntă sau un botez în 2024. Nu e calică deloc. E la îndemâna oricui să o cheme să-i cânte
VIDEO. Familie din Timișoara, terorizată de vecinii cu care împarte aceeași casă. Dominic...
VIDEO. Familie din Timișoara, terorizată de vecinii cu care împarte aceeași casă. Dominic Fritz: „În 2024, încă sunt timișoreni agresați și hărțuiți fără ca statul român să-i protejeze”
De ce Andrei Aradits nu o suportă pe Andreea Bălan: „Nu prea ne...
De ce Andrei Aradits nu o suportă pe Andreea Bălan: „Nu prea ne plăceam așa..”