Life

Ea a fost prima iubire a Regelui Charles! Femeia ținută ascunsă ani în șir. Nu este vorba despre Camilla

Nu Camilla a fost prima iubire a Regelui Charles. În realitate, aceasta era înnebunit de o altă femeie, despre care nu s-a vorbit niciodată.
29.04.2023 | 18:55
Ea a fost prima iubire a Regelui Charles Femeia tinuta ascunsa ani in sir Nu este vorba despre Camilla
Cine a fost prima iubire a Regelui Charles. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

De-a lungul anilor s-a tot vorbit despre prima iubire a Regelui Charles. Cele mai multe zvonuri spuneau că este vorba despre Camilla. Se pare însă că nci ea și nici Prințesa Diana nu au fost primele care au reușit să ajungă la sufletul acestuia.

Cine a fost prima iubire a Regelui Charles

Mai exact, prima iubire a Regelui Charles a fost fiica unui aristocrat. Cei doi nu au putut să se căsătorească, drept urmare, povestea lor a rămas în umbră. Interesant este faptul că ea a fost cea care i-a făcut cunoștință lui Charles cu actuala lui parteneră de viață, Camilla.

ADVERTISEMENT

Lucia Santa Cruz, ea a fost prima iubire a Regelui Charles. Aceasta era fiica ambasadorului din Chile în Marea Britanie, iar cei doi s-au cunoscut la facultate, în anul 1969. Dintr-un motiv controversat însă, cei doi nu aveau voie să se căsătorească.

Mai exact, deși Lucia Santa Cruz avea să îi ”fure” inima Regelui Charles, aceasta era romano-catolică. De cealaltă parte, el, ca moștenitor al tronului britanic, era nevoit să se căsătorească cu o protestantă, așa cum prevedea legea.

ADVERTISEMENT

Un autor regal făcut publice câteva detalii interesante despre relația celor doi. ”Ea lucra ca asistentă în procesul de documentare pentru o carte. Se pare că ea a fost prima mare dragoste din viața lui, dar, chiar și așa, nu se putea pune problema de o relație permanentă între ei doi”, dezvăluia autorul regal Gill Knappett, cel care de altfel a scris „Charles Prince of Wales”.

Ce l-a atras pe Regele Charles la Lucia? Sursa citată scrie că tânăra era extrem de simplă. Mai mult de atât, cei doi aveau numeroase pasiuni comune, dar și un simț al umorului destul de dezvoltat.

ADVERTISEMENT

Cum a ajuns să fie ”vrăjit” Regele Charles

”Charles a fost pe loc vrăjit de tânăra de 25 de ani caldă și nepretențioasă, care avea aceeași pasiune ca prințul: să-și petreacă timpul la țară. Ceea ce-i mai lega pe cei doi era simțul umorului și indiferența lui pentru tot ce era la modă”, a adăugat Knappett.

Și totuși ce legătură există între Lucia și Camilla? Regele Charles avea să o cunoască pe cea de a doua sa soție în vara anului 1972, prin intermediul unei prietene comune. Aceasta era chiar Lucia, care de altfel locuia atunci în aceeași clădire cu Camilla. Cele două erau deci vecine.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au apropiat între timp și au avut o relație destul de tumultoasă. Fiecare s-a căsătorit cu altcineva, însă după moartea Prințesei Diana, cei doi și-au oficializat relația. În 2005, Regele Charles și Camilla s-au și căsătorit. 

Ce s-a întâmplat însă cu Lucia Santa Cruz, prima iubire a Regelui Charles? Aceasta a rămas în umbră pentru mulți, dar monarhul nu a uitat nici până acum de ea. Sursa citată mai scrie că cei doi țin legătura în continuare, chiar și în prezent.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse...
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse la cale pentru a păcăli persoane naive
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Vin ploile. Meteorologii anunţă averse în fiecare zi pentru următoarele două săptămâni. Prognoza...
Vin ploile. Meteorologii anunţă averse în fiecare zi pentru următoarele două săptămâni. Prognoza pe regiuni în perioada 13 - 26 mai
Imagini rare cu fiica cea mare a lui Ilie Năstase. Nathalie are 48...
Imagini rare cu fiica cea mare a lui Ilie Năstase. Nathalie are 48 de ani şi este o persoană extrem de discretă
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a...
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
Noi reguli pentru eliberarea certificatului de concediu medical
Noi reguli pentru eliberarea certificatului de concediu medical
Ce MOȘTENIRE a primit Catinca Roman de la Mioara Roman. Ce a dezamăgit-o...
Ce MOȘTENIRE a primit Catinca Roman de la Mioara Roman. Ce a dezamăgit-o cel mai tare. Nu i-a fost rușine să spună asta!
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor...
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată