Life

Ea este bunica din România care face furori pe internet. A ajuns vedetă pe TikTok

Bunica din România care a devenit virală pe internet și este o senzație pe Tik Tok. Videoclipurile sale au primit milioane de aprecieri.
06.07.2023 | 08:52
Ea este bunica din Romania care face furori pe internet A ajuns vedeta pe TikTok
Bunica Gherghina este cunoscută pe internet. Sursa foto: Capturi Tik Tok/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cine este bunica din România care este populară pe internet și are cont de Tik Tok de doi ani. Nepoata ei este cea care a postat primul videoclip și a făcut-o celebră pe bătrână.

Bunica din România care face furori pe internet și e vedetă pe Tik Tok

Acum doi ani, bunica Gherghina i-a cucerit pe internauți cu aparițiile sale pe Tik Tok, acolo unde posta rețetele sale culinare. În vârstă de 74 de ani, bătrâna din Teleorman este foarte cunoscută pe platforma de socializare.

ADVERTISEMENT

Mai mult, aceasta chiar a fost invitată în cadrul unor emisiuni TV și a apărut și la Chefi la Cuțite, unde a pregătit o plăcintă cu brânză. Deși are o vârstă înaintată, bunica Gherghina este mereu la curent cu noutățile și ține pasul cu tehnologia.

Născută pe 14 aprilie 1949, bunica a devenit cunoscută datorită rețetelor sale simple, dar delicioase. Femeia nu a crezut vreodată că va ajunge atât de cunoscută, mai ales la această vârstă.

ADVERTISEMENT

“Nu m-am gândit! Aveam 72 de ani când m-am apucat de Tik Tok! Nu m-am gândit niciodată să ajung într-un platou de televiziune! Nu! Nu mi-am imaginat! E o tehnologie nemaipomenită!

Cine i-a dat viață să îi trăiască sufletul! E ceva minunat! Să întâlnești oameni minunați, să stai de vorbă, să vezi atâtea emisiuni, e special! E bine cu tehnologia asta!”, a declarat bunica Gherghina, potrivit kanald.ro.

ADVERTISEMENT

Bunica Gherghina este o persoană plină de energie și foarte simpatică, iar utilizatorii îi apreciază videoclipurile postate pe Tik Tok. Femeia este urmărită de peste 641.000 de persoane și a strâns peste 8 milioane de aprecieri la clipurile video.

Cum a devenit cunoscută bunica Gherghina

Nepoata bunicii Gherghina este cea care a postat primul videoclip pe Tik Tok. Cătălina a fost crescută de ea încă din copilărie și niciodată nu s-a gândit că bunica ei va deveni atât de cunoscută în România.

ADVERTISEMENT

Atunci când a văzut că multe persoane postează clipuri video cu bunicii lor pe rețeaua socială, Cătălina s-a gândit să facă același lucru. Chiar de la primul videoclip, care a strâns rapid numeroase vizualizări, bunica ei a devenit virală.

“Înseamnă totul fiindcă ea m-a crescut de când aveam doi ani! Înseamnă totul! Vedeam multe persoane că își postează bunicii pe Tik Tok și am vrut și eu să văd cu este! Dintr-o întâmplare am postat-o și pe ea!

Dar nu mă gândeam că o să ajungă așa departe! Aveam videoclipuri acolo cu ea în telefon și într-o zim-am gândit să o postez și am postat-o și încă de la primul videoclip a strâns foarte multe vizualizări!”, a explicat Cătălina.

Cu toate că pe internet este o persoană veselă și plină de viață, bunica Gherghina a trăit o mare dramă, în urmă cu 20 de de ani, atunci când soțul său s-a stins din viață. Bătrâna recunoaște că îi este dor de bărbatul care i-a fost alături încă din 1973, mai ales că au fost foarte fericiți împreună.

ADVERTISEMENT
Tags: