Life

Ea este femeia care nu a mai mâncat de patru ani. Motivul pentru care Celia Chartres-Aris nu poate să consume niciun aliment

Celia Chartres-Aris este femeia în vârstă de 26 de ani care nu a mai mâncat de patru ani. Care e motivul și de ce nu poate consuma niciun aliment?
27.11.2023 | 15:36
Ea este femeia care nu a mai mancat de patru ani Motivul pentru care Celia ChartresAris nu poate sa consume niciun aliment
Ea este femeia care nu a mai mâncat de patru ani. Sursă foto: YouTube
ADVERTISEMENT

Celia Chartres-Aris nu a mai mâncat de patru ani. Tânăra are 26 de ani și se confruntă cu mari probleme. Nu poate să consume alimente pe toată durata vieții sale. Ce se întâmplă, de fapt, cu ea?

Ea este femeia care nu a mai mâncat de patru ani

Celia Chartres-Aris a primit un diagnostic eronat în urmă cu câțiva ani. Se zvonea că suferă de o tulburare de alimentație, însă adevărul era cu totul altul. De abia după niște investigații mai atente, s-a aflat că intestinele ei erau paralizate.

ADVERTISEMENT

Astfel, în momentul de față Celia Chartres-Aris se confruntă cu sindromul de Insuficiență Intestinală, Sindromul Loeys-Dietz și Sindromul Marfan. Toate aceste probleme de sănătate îi interzic practic tinerei să mănânce pe cale naturală.

Astfel, aceasta este nevoită să se hrănească prin intermediul unui tub. Iar viață ei e destul de complicată. Chiar și așa, tânăra nu vrea să renunțe și își dorește să îi ajute și pe alții care sunt într-o situație similară.

ADVERTISEMENT

Cum arată o zi din viața tinerei? Celia Chartres-Aris este nevoită să aibă pe spate o pungă specială. Acolo ține un furaj special din are se hrănește. Acest lucru însă nu îi aduce niciun tip de satisfacție.

Celia Chartres-Aris duce dorul mâncărurilor

Tânăra recunoaște că deși s-a obișnuit să se hrănească așa, și-ar fi dorit să poată experimenta gustul mâncărurilor. Asta cu atât mai mult în condițiile în care ziua ei de naștere este chiar în ziua de Crăciun.

ADVERTISEMENT

”Sunt numită ciudată tot timpul. Este modul lor preferat în care mă pot striga”, a spus Celia, care are o înălțime de 1,86 metri. Este tânăra în pericol? Riscul să își piardă viața în orice moment există.

Celia Chartres-Ari povestește că medicii au avertizat-o cu privire la acest aspect. Se simte obosită, iar unele organe nu s-au format corect. De asemenea, sunt unele momente în care tânăra se confruntă și cu dureri destul de mari.

ADVERTISEMENT

”Provoacă multă durere cronică, mă obosește incredibil și, de asemenea, sunt incredibil de susceptibilă la diferite boli. Multe dintre organele mele nu s-au format corect sau au început să se închidă”, a mai spus Celia.

ADVERTISEMENT