Life

Ea este femeia care și-a ținut amantul în pod vreme de 10 ani. Soțul ei a sfârșit tragic

Femeia care și-a ținut amantul ascuns în pod timp de 10 ani. Soțul său a avut parte de un sfârșit tragic când a aflat de infidelitatea ei.
08.11.2023 | 16:51
Ea este femeia care sia tinut amantul in pod vreme de 10 ani Sotul ei a sfarsit tragic
Povestea lui Dolly Oesterreich a impresionat o lume întreagă. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Povestea bizară a unei femei din Statele Unite ale Americii a făcut înconjurul lumii. Ea și-a ținut amantul în pod pe parcursul a zece ani. Bărbatul era cu mult mai tânăr decât ea și cu greu soțul său a aflat. Atunci când adevărul a ieșit la iveală, acesta a avut parte de un sfârșit tragic.

Femeia care și-a ținut amantul ascuns în pod timp de 10 ani

Dolly Oesterreich, originară din Milwaukee, era o soție veritabilă până să-și înșele partenerul de viață. Își petrecea timpul mai mult acasă, în bucătărie, și-și aștepta soțul cu bunătăți. Bărbatul, pe numele său Fred Oesterreich, era plecat aproape o zi întreagă la muncă, deținând o firmă de confecții.

ADVERTISEMENT

Toate au decurs perfect în căsnicie, până când Dolly Oesterreich a început să fie nemulțumită de viața sa. Chiar dacă soțul îi devenise un afacerist de succes, și-ar fi dorit să petreacă mai mult timp în compania ei. Lucrurile au căpătat o turnură totală într-o după amiază din 1913.

Lui Dolly Oesterreich i se stricase mașina de cusut, care îi era singurul refugiu de a mai uita de singurătate. S-a supărat atât de mult, încât și-a sunat soțul în lacrimi și l-a rugat să găsească o soluție. Cum el nu-și putea părăsi serviciul, a decis să trimită pe cineva.

ADVERTISEMENT

Cum a început povestea de iubire dintre Dolly Oesterreich și amantul ei

Fred Oesterreich a trimis, mai exact, acasă un tânăr în vârstă de 17 ani, pe nume Otto Sanhuber, care a fost întâmpinat de Dolly Oesterreich îmbrăcată într-un halat subțire de noapte. Din acea zi, între tânăr și Dolly s-a înfiripat o poveste de dragoste.

O bună perioadă, Dolly Oesterreich și Otto Sanhuber s-au întâlnit cât timp Fred era la muncă, dar au observat că au atras atenția vecinilor. Pentru a nu mai stârni bănuieli, au decis să se vadă în secret, pe la diferite hoteluri, situate la ieșire din oraș.

ADVERTISEMENT

La un moment dat Dolly Oesterreich a hotărât să schimbe foaia și i-a propus lui Ottto să stea ascuns în podul casei. Vreme de cinci ani, Otto a fost astfel un amant docil și nu a abandonat-o pe Dolly nici în clipa când s-a mutat într-o altă locuință, din Los Angeles.

Soțul femeii, ucis de amant

Au mai trecut alți cinci ani, până când în august 1922 Fred a aflat totul și a pus mâna pe o armă să-l ucidă pe amant. Însă, gestul s-a întors împotriva sa. Otto l-a ucis pe Fred. Ulterior, amantul și soția au vrut să ascundă crima, dar s-au răzgândit și au declarat autorităților că au fost victimele unui jaf.

ADVERTISEMENT

Între timp, Otto a preferat să-i rămână lui Dolly tot amant, după ce aceasta și-a refăcut viața cu un avocat. Într-o zi, a mai cunoscut un tânăr pe nume Roy Klumb și i-a spus acestuia despre arma cu care a fost omorât fostul soț. Acesta a reclamat-o apoi la poliție.

Ce s-a întâmplat cu soția și amantul după crimă

A urmat o perioadă de judecată, dar nu erau suficiente probe care să ateste crima. Otto a devenit o victimă, de altfel, în acest caz, considerându-se că a fost o slugă a lui Dolly. În lipsa dovezilor, Dolly și Otto au rămas liberi și și-au văzut fiecare de viață.

După terminarea procesului, Otto s-a mutat în Canada, și-a schimbat numele, și-a întemeiat o familie și a preferat să trăiască anonim. Cât despre Dolly, ea nu și-a mai dorit un alt partener de viață, iar în 1961, la vârsta de 80 de ani, a murit. Povestea sa a devenit o sursă de inspirație pentru filmul ”The Lover in the Attic: A True Story”, lansat în 2018.

ADVERTISEMENT
Tags: