Life

Ea este femeia de 92 de ani care nu își arată deloc vârsta. Arată cu 30 de ani mai tânără și se bazează pe un truc banal

Ea este femeia de 92 de ani care arată cu 30 de ani mai tânără. Are 10 strănepoți deja, însă nu își arată deloc vârsta. Care e secretul ei?
12.07.2023 | 13:34
Ea este femeia de 92 de ani care nu isi arata deloc varsta Arata cu 30 de ani mai tanara si se bazeaza pe un truc banal
Ea este femeia de 92 de ani care arată cu 30 de ani mai tânără. Sursă foto: Tiktok / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Și totuși cine este femeia de 92 de ani? Aceasta a devenit virală pe internet. Nu puțini sunt cei care spun că arată cu 30 de ani mai tânără și o apreciază pentru modul în care se menține în formă. Ea are însă un secret pe care se bazează.

Ea este femeia de 92 de ani care arată cu 30 de ani mai tânără

Joan Richmond-Woodhouse este femeia în vârstă de 92 de ani care a adunat o comunitate generoasă pe contul ei de socializare. Are zeci de mii de urmăritori, care îi apreciază evoluția și modul în care aceasta se descurcă.

ADVERTISEMENT

Deși mulți credeau că nu are mai mult de 60 de ani, au avut un șoc când au aflat vârsta reală. Femeia postează numeroase videoclipuri pe internet, vorbește despre trucurile ei de înfrumusețare, dar și despre secretul longevității.

În cel mai recent clip video postat, Joan, care este cunoscută online sub numele de Grandma Joan, le-a spus pur și simplu celor 33.000 de urmăritori ai săi că, pentru a te menține sănătos și fericit, tot ce trebuie să faci este “să nu-ți mai faci griji”.

ADVERTISEMENT

Femeia de 92 de ani spune că stresul și grijile nu ajută deloc. Pentru ea, viața este cu mult mai simplă, astfel că nimeni nu trebuie să o complice mai mult decât este cazul, arată The Mirror.

 “Pentru a vă menține fericiți trebuie să nu vă mai stresați din cauza lucrurilor. Adică, este ridicol! Nu are rost să te îngrijorezi. Îmbătrânirea se întâmplă dacă te îngrijorezi, se întâmplă dacă nu o faci. Așa că de ce să te deranjezi să te îngrijorezi deloc, înțelegi ce vreau să spun? Este doar viața”, a spus femeia.

ADVERTISEMENT
@joansumner1930

☀️ Today is a beautiful day. What are you guys up to? ☀️ #youngerthanilook #grandma #foryou #grandmasoftiktok

♬ Vogue (Edit) – Madonna

Sfaturile femeii, apreciate de zeci de mii de persoane

Iar nu puțini sunt cei care au apreciat modul ei de a spune lucrurilor pe nume. O mare parte dintre urmăritori sunt de acord cu modul de gândire al femeii. De asemenea, unii spun că fiecare sfat venit din partea ei este unul grozav.

“Ești o doamnă minunată și fabuloasă. Și dai adevărate sfaturi grozave”, a fost unul dintre comentariile primite. Iar dincolo de secretul longevității, femeia de 92 de ani mai are și un alt truc pe care se bazează.

ADVERTISEMENT

Aceasta spune o cremă banală din comerț care a apărut cu decenii în urmă a reușit să o ajute să se îngirjează. O folosește de ani întregi, având în vedere prețul accesibil și nu a renunțat niciodată la ea.

“M-am născut pe 6 septembrie 1930. După război, când aveam vreo 16 ani, abia apăruse crema Nivea și prietena mea a venit acasă și mi-a spus: “Crema asta tocmai a apărut. Încercați-o, este genială’. Așa că am folosit crema Nivea ani și ani și ani și ani”, a mai povestit aceasta.

ADVERTISEMENT