Life

Ea este Geanina, polițista din Iași prinsă când fura haine din mall. Tânăra are 22 de ani

Ea este Geanina, polițista din Iași prinsă în timp ce fura haine dintr-un mall. Tânăra are 22 de ani și s-a ales cu dosar penal.
16.11.2023 | 22:34
Ea este Geanina politista din Iasi prinsa cand fura haine din mall Tanara are 22 de ani
Geanina, polițista prinsă în timp ce fura haine dintr-un mall din Iași. Sursa foto: Capturi Observator News/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Geanina, polițista în vârstă de 22 de ani, care a fost prinsă în timp ce fura haine dintr-un mall din Iași, s-a ales cu dosar penal și riscă să-și piardă locul de muncă.

Ea este Geanina, polițista din Iași prinsă când fura haine din mall

Polițista din Huși, județul Vaslui, s-a ales cu dosar penal după ce a fost prinsă atunci când fura. Întâmplarea a avut loc pe 6 noiembrie, într-un centru comercial din Iași.

ADVERTISEMENT

Geanina a luat mai multe haine în valoare de peste 550 de lei, însă nu a mers cu ele la casa de marcat, ci s-a îndreptat către ieșire. În acel moment, s-a declanșat sistemul de alarmă de pe articolele de îmbrăcăminte, iar paznicul a văzut-o și a oprit-o pentru control.

Bărbatul a observat că tânăra nu a plătit pentru produsele pe care le avea asupra ei, așa că a sunat la Poliție. După ce au verificat-o pe tânără, oamenii legii au realizat că este una dintre colegele lor, angajată la Inspectoratul General pentru Imigrări din Iași.

ADVERTISEMENT

“La data de 6 noiembrie a.c., polițiștii Secției nr. 4 Poliție Iași au fost sesizați de către un agent de pază cu privire la faptul că o tânără de 22 de ani a fost prinsă în timp ce ar fi sustras articole vestimentare dintr-un centru comercial din municipiul Iași, cauzând un prejudiciu de aproximativ 554 de lei

. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate. Sunt continuate cercetările în acest caz, pentru a se stabili exact împrejurările în care s-a produs fapta”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

ADVERTISEMENT

Geanina s-a ales cu dosar penal, iar cercetările continuă pentru furt. Totodată, s-a deschis și o cercetare disciplinară privind fapta comisă. Este posibil ca Geanina să rămână fără locul de muncă, potrivit Observator News.

Cunoscuților Geaninei nu le-a venit să creadă

Locuitorii din Huși au fost șocați după ce au aflat despre fapta Geaninei. Tânăra este cunoscută ca fiind o persoană liniștită, serioasă și cu rezultate foarte bune la liceul pe care l-a absolvit. A fost chiar olimpică la Religie.

ADVERTISEMENT

“Ceva nu se leagă în cazul acesta. Niciodată nu am auzit ceva rău de Geanina. Nu a furat niciodată. Acum avea salariu, își putea cumpăra haine.

Este dintr-o familie decentă. Trebuie să funcționeze prezumția de nevinovăție. Poate a fost o greșeală, o încurcătură”, a spus un fost coleg de școală al tinerei, conform Vremea Nouă.

ADVERTISEMENT