Life

Ea este interpreta de muzică populară care a ținut post terapeutic. Preț de 10 zile a băut doar apă și s-a rugat

Cum arată solista de muzică populară care a ținut post negru 10 zile. A consumat numai apă și rugăciuni întreaga perioadă.
16.03.2023 | 22:35
Ea este interpreta de muzica populara care a tinut post terapeutic Pret de 10 zile a baut doar apa si sa rugat
Cum arată solista de muzică populară care a ținut post negru 10 zile. A consumat numai apă și rugăciuni întreaga perioadă. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Ea este interpreta de muzică populară care a ținut post terapeutic în sens fizic, emoțional, mental și spiritual. Preț de 10 zile vedeta a băut doar apă și s-a rugat, fiind o persoană extrem de credincioasă de ani buni.

Cum arată solista de muzică populară care a ținut post negru 10 zile. A consumat numai apă și rugăciuni întreaga perioadă

Laura Olteanu este solista de muzică populară care a ținut post negru timp de 10 zile. A consumat numai apă și rugăciuni întreaga perioadă. Vedeta este recunoscătoare pentru cariera muzicală care durează de 25 de ani.

ADVERTISEMENT

Cunoscuta artistă din Suceava a simțit de multe ori că o putere mare veghează asupra sa. Interpreta este conștientă că are păcate, însă este un creștin practicant, mai ales că a participat la două tabere de post terapeutic cu apă.

„Nimic fără Dumnezeu în viață! Am participat de două ori. Înseamnă să nu mănânci nimic șapte zile, plus trei zile de revenire. Fiind acolo în tabără și reușind să țin postul ăsta timp de șapte zile.

ADVERTISEMENT

Am mai ținut încă trei zile, gândindu-mă că revenirea (n.r. revenirea la alimentația obișnuită) o fac când ajung acasă.  Vreau să va spun că nu am crezut că atunci când nu mănânci te poți simți mai bine ca oricând.

Primele trei zile sunt mai dificile, organismul nu înțelege ce se întâmplă. Cel mai important in acest post este rugăciunea! Altfel, o transformăm într-o simplă dietă. Sunt convinsă că dacă nu era această perioada de rugăciune intensă, n-aș fi reușit să rezist.

ADVERTISEMENT

Miracole trăiesc în fiecare zi! Viața e un miracol! Faptul că ne trezim dimineața e un miracol, și când ajungem seara să ne întindem în pat e unalt miracol” a spus Laura Olteanu pentru starpopular.ro.

Laura Olteanu, schimbări după postul terapeutic

Laura Olteanu a mai subliniat că s-au produs foarte multe schimbări după postul terapeutic, în special din punct de vedere spiritual. Interpreta de muzică populară a atins un alt nivel de comunicare cu Dumnezeu.

ADVERTISEMENT

De asemenea, vedeta a învățat foarte multe lucruri și în prezent are o altă viziune despre cine este Dumnezeu și cum lucrează în viața fiecăruia dintre noi. Cântăreața a simțit o apropiere fantastică, o trăire pe care o poate descrie foarte greu.

ADVERTISEMENT