Life

Ea este regina șoselelor. Roxana e șoferiță profesionistă pe camion

Roxana a spus pas meseriilor dedicate doamnelor și domnișoarelor. La doar 25 de ani, stăpânește caii putere de sub capota camionului
01.12.2023 | 23:59
Ea este regina soselelor Roxana e soferita profesionista pe camion
Roxana a dat meseriile feminine pe caii putere ai camioanelor Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Cine a zis că femeile nu pot stăpâni mulți cai putere s-a înșelat. De ani buni, doamnele au renunțat la tocuri și au început să privească lumea de sus, din cabina camionului. În această categorie intră și Roxana, poreclită ”regina șoselelor”.

Roxana se plimbă în toată Europa la volanul camionului

La numai 25 de ani, Roxana a avut un vis diferit față de cel al adolescentelor de vârsta ei. În loc să își dorească o carieră feminină, unde să nu depună mult efort, tânăra a vrut să stăpânească sutele de cai putere de sub capota camionului.

ADVERTISEMENT

Prin prisma meseriei pe care și-a ales-o, Roxana are ocazia să străbată întreaga țară, dar și întreaga Europă. Nu este deloc o meserie ușoară pentru femei, dar tânără nu simte nicio secundă greutatea pentru că face ce își dorește.

La vârsta la care alte tinere preferă să se distreze, Roxana se poate lăuda, deja, cu trei ani vechime în câmpul muncii. Aceasta a obținut carnetul de șofer la 22 de ani, chiar de ziua sa de naștere.

ADVERTISEMENT

De atunci și până în prezent, Roxana a muncit cu mare drag. Se pare că a fi șoferiță pe camion i se potrivește de minune. În ciuda faptului că nu este o meserie la care să viseze multe domnișoare, Roxana a ales să fie excepția de la regulă.

Pasiunea ei pentru mașinile de mare tonaj nu este de ieri, de azi, ci a apărut de la o vârstă fragedă. În loc să se joace cu păpușile, aceasta era mereu atras de camioane și de șofat.

ADVERTISEMENT

Datorită faptului că este șoferită pe camion, Roxana are parte de multe beneficii. Meseria ei este una foarte bine plătită, mai ales că face curse internaționale și nu la nivelul României.

Roxana Regina Șoselelor
Roxana și-a luat carnetul de șofer în urmă cu trei ani Sursa foto: wowbiz.ro

Pasiunea pentru camioane este trăsătură de familie

În plus, tot datorită acestei meserii are ocazia să vadă peisaje uimitoare pe care nu le-ar fi văzut dacă avea altă profesie. Faptul că se poate plimba mereu și că este un mediu dinamic a cucerit-o din prima pe tânăra de 25 de ani.

ADVERTISEMENT

Roxana nu este singura din familia ei care practică această meserie. Și soțul ei este tot șofer pe camion, iar asta îi ajută foarte mult în relație. Având același program, le este mult mai ușor să se înțeleagă unul pe celălalt.

Soțul ei a fost și cel care a ajutat-o și a susținut-o în această meserie. Atunci când s-au cunoscut, el era deja șofer, așa că Roxana a devenit mai atrasă de această meserie.

ADVERTISEMENT