Life

Ea este românca pe care americanii au aplaudat-o în picioare. Moment special în finala „America’s Got Talent All-Stars”

O româncă a impresionat prin numărul ei în finala ”America’s Got Talent All-Stars”. Juriul și publicul competiției au aplaudat-o în picioare.
19.02.2023 | 13:44
Ea este romanca pe care americanii au aplaudato in picioare Moment special in finala Americas Got Talent AllStars
Ce număr a susținut românca. Sursa foto: https://agt.fandom.com
ADVERTISEMENT

O româncă de doar 13 ani face furori la ”America’s Got Talent All-Stars”. Adolescenta, ajunsă în finală, a avut un număr impecabil și a reușit, astfel, să-i impresioneze pe americani. Juriul și publicul competiției s-au ridicat în picioare și au aplaudat-o încântați.

Tânăra româncă de la ”America’s Got Talent All-Stars” care a ridicat juriul și publicul în picioare

”Perfect! A fost absolut perfect! Și ai cântat fără să îți miști buzele! Cred că ești cu adevărat incredibilă!”, i-a spus Heidi Klum tinerei. De asemenea, actrița a întrebat-o dacă îi vine să creadă că a ajuns în finala de la ”America’s Got Talent All-Stars”.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre Ana Maria Mărgean, cea care a câștigat ”Românii au talent 2021”, printr-un număr de ventrilocie.  Un astfel de moment a susținut și în concursul de peste Ocean și încă nu-i vine să creadă că a ajuns și aici până în finală.

”Nu, nu îmi vine să cred. E uimitor! Acum concurez cu persoana pe care o admir cel mai mult! Eu vreau doar să vă fac mândri”, i-a răspuns Ana Maria Mărgean lui Heidi Klum. La fel ca până acum, adolescenta a fost însoțită pe scenă de o păpușă, a mimat ca și când aceasta ar vorbi și, mai mult, a cântat fără să-și miște gura, ceea i-a lăsat fără cuvinte pe americani.

ADVERTISEMENT

Ana Maria Mărgean, asemănată cu Ariana Grande

Celebrul comedian Howie Mandel a asemănat-o pe Ana Maria Mărgean cu faimoasa cântăreață, Ariana Grande, deoarece prestația sa a dus-o cu gândul la îndrăgita artistă. Howie Mandel i-a mai spus Anei că este în locul potrivit pentru ea.

”Dacă Ariana Grande ar fi fost româncă și ar fi avut 13 ani și o păpușă. La asta cred că ne-am uitat. Pe de altă parte, într-o țară în care engleza nu e nici măcar limba ta maternă, tu ai fost capabilă să stârnești râsete aici, în America, e absolut uimitor. Ești exact unde trebuie!”, au fost cuvintele lui Howie Mandel.

ADVERTISEMENT

Simon Cowell, către Ana Maria Mărgean: ”Meriți să fii aici”

La rândul său, Simon Cowell a confirmat spusele lui Howie Mandel și a remarcat evoluția tinerei. Lui i s-a părut uimitor și faptul că și-a stăpânit foarte bine emoțiile, reușind să pășească pe scenă foarte încrezătoare, ca ”într-o zi normală”.

”Ce mi s-a părut cu adevărat uimitor e faptul că Ana a făcut să pară că aceasta e o zi normală, precum: «Sunt aici, mi-am adus păpușa». Ai devenit din ce în ce mai bună! Chiar meriți să fii aici!”, a completat Simon Cowell, în aplauzele tuturor.

ADVERTISEMENT

Ana Maria Mărgean se află printre cei 11 finaliști de la ”America’s Got Talent All-Stars”, iar câștigătorul se va anunța pe 27 februarie. Adolescenta este originară din comuna Clinceni, județul Ilfov, și a venit pe lume în 2001. Avea doar 11 ani când a câștigat Românii au talent 2021.

ADVERTISEMENT